Oženio se Rafael Nadal! Na imanju La Fortaleza sve pršti od luksuza i poznatih faca

Španski teniser Rafael Nadal i njegova dugogodišnja devojka Marija Fransiska Pereljo zvanično su u subotu popodne rekli sudbonosno "da"

  • 7

Nadal i Meri, kako u porodici zovu Ćisku Pereljo, zajedno su već 14 godina i ona je često bila viđena na njegovim mečevima tokom duge i uspešne karijere.

Ceremonija venčanja održana je na luksuznom imanju La Fortaleza na Majorki, a venčao ih je sveštenik Tomo Katala nešto pre 14 časova.

Nadalovi su zamolili su medije da ih ne uznemiravaju pa su gosti venčanja mini-busevima doveženi do imanja, gde su mobilne telefone odlagali u posebne ormariće.

Na venčanju su između ostalih bili i bivši španski kralj Huan Karlos I koji je abdicirao 2014. godine, ali i nekadašnji svetski broj jedan u tenisu Karlos Moja, te David Ferer, Huan Monako, Felisijano Lopez i oko 350 gostiju ukupno.

Jedan od 350 gostiju nije bio i švajcarski teniser Rodžer Federer. Švajcarac je još ranije rekao da mesec dana pre ceremonije nije ni znao da će se ona održati. Inače, Nadal nije jedini koji je odlučio da se venča na spomenutom imanju.

To su pre njega učinili i fudbaler Real Madrida Geret Bejl, ali i španski košarkaš Rudi Fernandez.

Video: Đoković u polufinalu Sinsinatija, brine povreda lakta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA