≫ 

Italija odlepila za najseksi voditeljkom: Opet će analizirati da li je imala gaćice na utakmici!

Dileta Leota ponovo je bila u centru pažnje na utakmicama Serije A

  • 6

Serija A poslednjih godina ulaže ozbiljan novac da vrati "Kalču" svoj nekadašnji sjaj, a jedan od glavnih promotera je i voditeljka Dileta Leota, koja radi za mrežu DAZN, koja radi prenose i strimove širom sveta sa raznih događaja.

Dileta je poslednjih godina stekla ogromnu popularnost u Italiji, a sve je počelo nakon što su procurile njene eksplicitne fotografije.

Posle toga je dobila "unapređenje", pa je umesto da bude voditeljka Serije B, "prekomandovana" u najviši rang takmičenja.

Danas je najpopularnija sportska voditeljka sveta, koja čim se pojavi na stadionu postaje glavna zvezda i navijači gledaju samo u nju.

Posebno su odlepili fanovi Napolija, koji su imali priliku da je gledaju i na gostovanju protiv SPAL-a, gde je njihov tim remizirao (1:1).

Dileta je na stadionu Paolo Maza stigla u veoma seksi haljini, koja će ponovo biti predmet analize, kao i prethodna - da li je imala gaćice i brus ispod!

Italijanski novinari su utvrdili da na prošloj to nije bio slučaj, jer se ispod nje ništa nije ocrtavalo od gaćica i brushaltera, a deluje da je slično i ovoga puta.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) on

Pored toga što ima idealnu figuru, Dileta je pokazala i da joj fudbal nije stran, pa je tako izvela nekoliko trikova na samom terenu, gde je čak i u štiklama odigravala petom, što je oduševilo sve na stadionu, što možete videti u snimku na početku teksta.

Inače, iako svoju privatnost krije od javnosti, paparaci su uspeli da saznaju da je Dileta u vezi sa popularnim italijanskim bokserom Danijeleom Skardinom. Njihove fotografije kako se ljube bile su neoboriv dokaz da je trenutno najpopularnija sportska voditeljka sveta više nije "singl".

Nedavno je u velikom intervjuu ispričala i o eksplicitnim fotografijama koje su se pojavile i kako je uopšte došlo do toga da one isplivaju u javnosti.

Pogledajte još neke njene fotografije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čiča

    28. oktobar 2019 | 11:39

    Došlo vreme da je važno biti samo "seksi".

  • Sale

    28. oktobar 2019 | 16:46

    Predobra, savrsena. Ustvari, najbolje moguce gradjena, a jos i jaaako lepa.

  • Zex

    28. oktobar 2019 | 13:34

    Kad neko zna da nosi svoj seksipil! Alal vera i ocu i majci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA