Ko je ćerka Dejana Savićevića i zašto on nije došao na svadbu svoje mezimice?

Tamara Savićević je rekla sudbonosno Aleksandru Kapisodi bez prisustva svog oca

  • 10
Tamara Savićević, Dejan Savićević

Tamara Savićević (levo), Dejan Savićević (desno) i Vladimir Savićević i njegova supruga Tijana u sredini; Foto: Facebook.com/tamara.savicevic.7

Tamara Savićević, ćerka proslavljenog fudbalera Dejana Savićeviča, došla je u centar medijske pažnje nakon što se udala za fudbalera Aleksandra Kapisodu, i zbog toga što njen otac nije došao na svadbu.

Zanimljivo, pre nego što je upoznala svog budućeg supruga Aleksandra Kapisodu, Tamara je bila je u dugogodišnjoj vezi sa njegovim kolegom i reprezentativcem Crne Gore, Stefanom Mugošom.

Savićevićeva ćerka se nikada nije eksponirala u javnosti, a dugo je živela van Balkana. Studirala je u Londonu, a onda je postdiplomske studije nastavila u Italiji, da bi se posle toga vratila u Crnu Goru.

Pored Tamare, Dejan ima i sina Vladimira koji se oženio dugogodišnjom devojkom Tijanom, sa kojom ima ćerku Vladanu i sina Dejana.

Zanimljivo je da se Tamara na svadbi svog brata Vladimira 2016. godine pojavila sa Stefanom Mugošom.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 인천유나이티드 FC - Incheon United FC (@incheonutd) on

 

Interesantno je i da se Stefan Mugoša oženio pre mesec dana, kome je supruga u drugom stanju.

Vladimir i Tijana su se venčali u tradicionalnoj nošnji na raskošnoj ceremoniji u Crnoj Gori, a Dejan Savićević je ponosno pričao o tom događaju.

Međutim, na venčanju svoje ćerke Tamare nije bio, a šta je tačan razlog izostanka još je nepoznat.

S obzirom da se zna da je Tamara Savićeviću mezimica, i da na Fejsbuku uglavnom ima fotografije sa svojim ocem, njegov izostanak je još veće iznenađenje.

Savićević se sada ne oglašava ovim povodom, a njegov zet Aleksandar Kapisoda je posle tog pitanja samo zahvalio na čestitkama, potvrdio da su se on i Tamara venčali, a zatim dao zagonetan odgovor.

- Molim vas, ja zaista nisam deo te priče i ne bih da komentarišem. Razumite me. Hvala vam na čestitkama, tačno je da smo se venčali - poručio je Kapisoda.

Tamara i Aleksandar Kapisoda su pre tri meseca dobili ćerku, a ubrzo su svoju vezu krunisali i brakom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA