≫ 

Kazanove među Orlovima: Kome su ljubavne avanture došle glave, a ko se smirio posle skandala?

Rastureni brakovi, deca između razdvojenih roditelja... Samo su neki detalji burnih priča naših fudbalera

  • 18
Fudbaleri, orlovi zavodnici Foto: ATA images/Tanjug/A. Nalbantjan

Srpsku javnost protresla je priča o raskidu 21-godišnjeg Luke Jovića i Sofije Milošević, osam godina starije manekenke, što je samo jedna u moru ljubavnih avantura naših reprezentativaca.

Mnogi ne mogu da odole čarima manekenki, pevačica i javnih ličnosti, pojedine su afere skupo koštale, nekima je uspelo da prebrode bračne krize izazvane prevarama, a pojedini se čak nisu ni oglašavali tim povodom, čekajući da vreme učini svoje.

Neki su se skrasili, a pojedini i dalje ne mogu da odole atraktivnim devojkama...

Aleksandar Kolarov Foto: Nikola Tomić

ALEKSANDAR KOLAROV

Još tokom 2017. godine, mediji su brujali o vanbračnoj aferi Aleksandra Kolarova i dizajnerke Kristine Mijačević, a njih dvoje nemaju kontakt više. Ona mu je rodila sina Petra, fudbaler za alimentaciju daje mesečno 10.000 evra.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Kristina Mijacevic (@krisstina1) on

Kada se Mijačevićeva porodila i rodila Petra, fudbaler je priznao dete kao svoje, a poznati sportista je i te kako odrešio kesu kako njegovom nasledniku ništa u životu ne bi falilo. On je kupio i stan dizajnerki kako bi obezbedio dom detetu.

 
 
 
View this post on Instagram
Bye bye bye #thursday #mfwA post shared by Cristina Buccino 🇮🇹 (@cribuccino) on

 
 
 
View this post on Instagram
🦋A post shared by Cristina Buccino 🇮🇹 (@cribuccino) on

Inače, sve to desilo se dok je Kolarov bio u braku sa Vesnom, sa kojom ima dvoje dece. Kako prenosi Srpski telegraf, lider Orlova je potom sreću pronašao sa Kristinom Bučino, Italijankom koju je pokušao da osvoji i Kristijano Ronaldo.

 
 
 
View this post on Instagram
Sola al Sole🌀A post shared by Cristina Buccino 🇮🇹 (@cribuccino) on

ADEM LJAJIĆ

Fudbaler Bešiktaša važi za jednog od najpoželjnijeg među devojkama, tabloidi su punili stranice pričama o njegovoj ljubavi sa Sofijom Milošević, jednom od najlepših srpskih manekenki.

adem ljajić, sofija milošević Foto: Instagram/sofijamilo

Ipak, nije Ljajić dugo čekao da preboli raskid, brzo je pronašao zamenu, u pitanju je crnka Zorana Petrović. Posle nje, Ljajić je ipak rešio da se skrasi, i to sa nastavnicom likovnog iz Novog Pazara, Zubejdom Dazdarević.

Nataša Šavija Printskrin: Instagram/natasa.savija

Sa njom se nije eksponirao kao sa damama sa javne scene, a zanimljivo je da je ušao u vezu sa devojkom koju poznaje od detinjstva. Takođe, starleta Nataša Šavija svojevremeno se hvalila da joj je najbolje bilo sa Ademom Ljajićem.

Luka Jović, Anđela Manitašević Foto: Instagram

LUKA JOVIĆ

Iako prilično mlad, 21-godišnji Luka je već imao dosta privatnih bura, as devojkom Anđelom Manitašević je raskidao i mirio se, a onda su neočekivano dobili dete.

sofija milošević, luka jović i anđela manitašević Foto: Instagram

- Luka i ja smo bili prava priča od 2014. do 2016. godine. Tada smo se ludo voleli, ali ljubav se ugasila i razišli smo se sasvim normalno, civilizovano. Međutim, 2018. smo se sreli i proradila je strast. Zatrudnela sam neplanirano, ali kad se već desilo - oboje smo bili za to da se rodi dete. Sada imamo Davida i zahvalni smo bogu na tom daru. Međutim, mi nikad od 2016. godine nismo bili u vezi. Imamo naše dete, ali svako može da radi šta hoće - rekla je Anđela za "Srpski telegraf".

Sofija Milošević i Luka Jović Printskrin: Instagram

Nedavno, Luka je bio u vezi sa Sofijom Milošević, a sve je ekspresno završeno - igraču Reala zasmetalo je što manekenka u javnim nastupima potencira vezu.

BRANISLAV IVANOVIĆ

Aktuelnog igrača Zenita kompromitovala je priča dok je bio u Čelsiju, da se viđao tajno sa Marijanom Mateus. Navodna veza prekinuta je kada je Ivanović saznao da supruga Nataša čeka četvrto dete.

Marijana Mateus Foto: Instagram/marijanamateus
Marijana Mateus Foto: Instagram/marijanamateus
marijana mateus Foto: Instagram/marijanamateus
Marijana Mateus Foto: Instagram/marijanamateus

- Stvarno ne želim da pričam o mom emotivnom životu. Želim da stavim tačku na celu priču sa Banetom. Posle razvoda sa Lotarom, odlučila sam da svoje partnere više ne predstavljam javnosti. Kada poželim ponovo da se udam, javno ću to reći i pokazaću svog budućeg muža - rekla je Marijana tada za beogradske medije.

FK Čelsi, Eva Karneiro, Eva Carneiro Foto: Profimedia
eva karneiro Printskrin: Twitter/@MOtivacionesF
FK Čelsi, Eva Karneiro Foto: Profimedia

Iako ova priča nikad nije potvrđena, o Banetu su čak i ostrvski mediji pisali kao o zavodniku, navodeći da je bio u vezi sa atraktivnom doktorkom Evom Karneiro.

VLADIMIR STOJKOVIĆ

Golman Partizana iza sebe ima buran brak sa manekenkom Bojanom Rajić, venčali su se 2009. dok je Vladimir još bio član Crvene zvezde, 2011. dobili su sina Lava, a mediji su pisali o burnom noćnom životu koji je remetio idilu.

Bojana Rajić Foto: Instagram/bojanarajic
Bojana Rajić Foto: Instagram/bojanarajic
Bojana Rajić Foto: Instagram/bojanarajic
Bojana Rajić Foto: Instagram/bojanarajic

Ipak, u junu 2013. počeli su da se napadaju međusobno u medijima, nisu se štedeli u optužbama, posle čega je Vladimir javnosti brzo pokazao novu devojku, Dejanu Živković. Posle nje, Stojković se ponovo skrasio, oženio se Valentinom Paunović, sa kojom je prošle godine dobio svoje treće dete.

Dajana Živković, kupaći, manekenka Foto: Instagram.com/dejanazivkovic
Dajana Živković Foto: Instagram.com/dejanazivkovic
Dejana Živković Foto: Dejana Dea Zivkovic
Dejana Dea Živković Foto: Facebook/Dejana Dea Zivkovic

Uz Lava iz braka sa Bojanom, Vladimir sa Valentinom ima sina Vladana i ćerku Saru, sada važi za mirnog i porodičnog čoveka, uspelo mu je da se oslobodi stega prošlosti i reputacije zavodnika.

Video: Urnebesan tajm-aut Trinkijerija u Zadru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    13. novembar 2019 | 17:08

    Казанове!? Па, око њих све старлете којима је важна само лова !!!

  • 🐤

    13. novembar 2019 | 18:53

    Sve su kost i koza,bitno je da su ugradile silikone i izigravsju neke macke,neznsm sta ovi muskarci vide u njima.

  • jokolo

    13. novembar 2019 | 17:44

    Na sto lice usne Zivkovickoj, da li djevojka vidi sebe u ogledalu, KATASTROFA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA