• 19

Ovo je bivša žena Dejana Savićevića s kojom ima sina i ćerku: Živeli su kao podstanari u Beogradu!

Valentina i legendarni fudbaler razveli su se još 2000. godine

  • 19
Tamara Savićević, Dejan Savićević

Dejan Savićević i njegova ćerka (levo) na venčanju svog sina Vladimira 2016. godine; Foto: Facebook.com/tamara.savicevic.7

Odluka Dejana Savićevića da ne dođe na venčanje ćerke Tamare, koja nije želela da tatina partnerka Jelena bude prisutna na njenom slavlju, odjeknula je u regionu i podelila javnost.

Različiti komentari mogu se videti kada je u pitanju odluka Savićevića da ne prisustvuje venčanju svoje mezimice Tamare i njenog izabranika, fudbalera Aleksandra Kapisode.

Jedni su na ćerkinoj strani, dok pojedini, doduše, u manjem broju, brane stav Savićevića, smatrajući da ćerka nije smela da ga uslovljava.

Naime, Tamara Savićević je u lošim odnosima sa novom devojkom svoga oca, Jelenom Babić, i poručila mu je da nju ne želi da vidi na svojoj svadbi.

Savićević je na to reagovao tako što je rekao da u tom slučaju ni on neće doći na venčanje.

U momentima kada su se pojavile informacije i slike nove devojke Dejana Savićevića, zbog koje je i ispao čitav haos oko svadbe, mnogi su se setili bivše supruge Dejana Savićevića, sa kojom ima dvoje dece - sina Vladimira i ćerku Tamaru.

Jelena

Valentina Brajović, bivša žena Dejana Savićevića; Foto: Instagram

U pitanju je Valentina Brajović, od koje se Dejan Savićević razveo 2000. godine.

Zanimljiv podatak je da su ona i Dejan Savićević u vreme kad je on igrao za Crvenu zvezdu u vreme Barija i najvećih uspeha u istoriji crveno-belih, živeli sa sinom Vladimirom kao podstanari u stanu čuvene rukometašice Svetlane Cece Kitić, koja je u to vreme igrala u Italiji.

Vanja je jednom prilikom za jugoslovensku štampu ispričala i kako se upoznala sa Dejom.

- Sve je bilo jednostavno. Oboje smo iz Titograda (Podgorice), stanovala sam pored stadiona, ali nikad nisam išla na utakmice i fudbal me nije interesovao. Sve se promenilo kada me je jedan drug upoznao sa Dejanom - ispričala je Valentina za tadašnju Ilustrovanu politiku, davne 1992. godine.

U to vreme je Vanja bila učenica turističke škole. Kada je Dejan prešao u Beograd, za njim je i ona krenula. Studije nije upisala, jer, kako u šali reče Dejan "od prvog susreta mozak joj je blokiran".

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Toza

    Babuskera

  • Vveca

    Kajace se a zivot nema reprizu....

  • Kalimera

    Ma ljudi o cemu mi raspredamo. Realno,sta nas briga zasto Dejan nije otisao cerki na svadbu.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima