≫ 

De Lihtova devojka ima dekolte do Torina, žena Levandovskog sjajnu liniju, a Virdžilova leden pogled

Najvažnija sporedna stvar na svetu imala je i svoju "lepšu polovinu"

  • 4
Ballon D'or, Matijs De Liht, Aneke Molenar Foto: Tanjug/AP

Najbolji fudbaleri na svetu okupili su se na jednom mestu u Parizu gde su čekali da vide ko će biti najbolji igrač za 2019. godinu, ali i čija supruga ili devojka izgleda bolje.

France Golden Ball Foto: Tanjug/AP

Prestižni Frans fudbal je tradicionalnu nagradu po šesti pu dodelio Lionelu Mesiju, a uz Argentinca je bila njegova supruga Antonela Rokuco u crnoj cvetnoj haljini sa izrezom.

Ballon D'or, Matijs De Liht, Aneke Molenar Foto: Tanjug/AP

Jednu od izazovnijih kombinacija imala je Aneke Molenar, devojka Matijsa De Lihta, najboljeg mladog fudbalera planete. Ona je na šljaštećoj haljini (fotografija iznad) imala veoma dubok izrez pa je pokazala i poveći deo svog torzoa osim grudi.

Ballon D'or,  Virdžil Van Dajk, Rajk Noitgedag Foto: Tanjug/AP

Svedeniju crnu kombinaciju birala Rita Noitgedag, supruga defanzivca Liverpula Virdžila Van Dajka, koja je na slikanju "streljala" fotografe ledenim pogledom. Van Dajk je inače u glasanju za najboljeg fudbalera sveta završio na drugom mestu iza Lea Mesija.

Ballon D'or, Alison Beker, Natalia Lov Foto: Tanjug/AP

Natali Leve, supruga Van Dajkovog saigrača iz Liverpula, golmana Alisona Bekera, takođe se odlučila za otvoreniji gonji deo, ali elegantnu haljinu u crnoj boji...

... sličnu kakvu je obukla i supruga Roberta Levandovskog, napadača Bajern Minhena koja se nije postidila da fotografe "počasti" i otvorenijom haljinom kojom je mogla da pokaže svoje vitke i lepe noge.

Naš fudbaler Dušan Tadić je došao "solo" na dodelu priznanja gde je završio kao 20. najbolji fudbaler na svetu, ali je njegov saigrač Doni Van de Bek iz Ajaksa došao sa devojkom u atraktivnoj srebrnoj haljini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobodan

    2. decembar 2019 | 23:19

    A moja žena ima muda do kolena

  • 🤦

    2. decembar 2019 | 23:10

    Ако ћемо искрено, и да је био широк до Београда не би имало шта да се види... Само брука себе, а могла је да буде пристојно одевена, па и да 'подебља' мало параболе.

  • Sale

    3. decembar 2019 | 00:01

    Pa bolji je njegov dekolte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA