≫ 

Odom ne želi seks pre braka: Posle 2.000 žena, predoziranja i teških pijanstava odlučio da apstinira

Raskalašni život je prošlost za košarkaša

  • 2
Lamar Odom Foto: Instagram/lamarodom

Nekadašnji NBA Superstar i As Lejkersa Lamar Odom poznat je kao jedan od najporočnijih sportista sveta kojeg su droga i alkohol umalo koštali života. Ali, po svemu sudeći, Odom je rešio da "okrene drugi list" pa je tako posle tri meseca veze sa personalnim trenerom Sabrinom Par (32) objavio je da su se verili, kao i to da je "potpuno čist". 

Naime, kako prenose britanski mediji, Odom prolazi "put pročišćenja", a verenica ga je potpuno promenila. Sada je otišao toliko daleko da po sopstvenoj odluci sa njom ne želi da spava pre braka.

- Ovo je prvi put u životu, da je Lamar čist od droge, marihuane, pornića i seksa. Nismo još uvek imali seks, verovali ili ne - rekla je Par.

Ona je objasnila da se Odom sačuvao kroz crkvu i da ima poseban odnos sa sveštenikom. Postoje još neke oblasti koje želi da popravi, a jedna od njih je "žrtva Bogu kroz suzdržavanje od seksa".

- Nisam želela da ga primoravam jer on ima posebnu vezu sa Bogom. Još uvek mu je sve to novo i nisam žele da ga u tome uznemiravam - objasnila je Sabrina i dodala:

- Samo sam mu rekla da koju god odluku da donese, da mi javi, i, on je odlučio da se suzdrži od seksa pre braka. Iznenađujuće, za sada mu ide odlično. 

 
 
 
View this post on Instagram
“Top 2, and she ain’t 2, and I got one!!!!”.... @getuptoparr 🏆🥇👰🏽A post shared by Lamar Odom (@lamarodom) on

 
 
 
View this post on Instagram
Back in Atlanta gettin right with Baby Doll!! @getuptoparrA post shared by Lamar Odom (@lamarodom) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA