≫ 

Zavirite u novu Modrićevu vilu od 12 miliona evra: Devet spavaćih soba, soba za masažu, bioskop...

Hrvatski vezista iz Real Madrida se, pa malo je reći, skućio

  • 8

Najbolji svetski fudbaler za prošlu godinu je u elitnom naselju u Madridu La Moraleha je kupio vilu vrednu 12 miliona evra!

Kupovina ovako skupe nekretnine možda je pokazatelj da Modrić ne očekuje da ode iz Reala, pa je uložio ozbiljan novac u kuću od 2.700 kvadratnih metara.

Sa okolinom zauzima neverovatnih 10.000 kvadrata i u sebi ima devet spavaćih soba, devet kupatila, sobu za masažu, teretanu, radni deo sa pogledom na baštu i garažu za deset automobila.

U podrumu se nalazi bioskop. Inače, većina igrača Reala je podeljena u dva naselja La Finka i La Moraleha i u njima žive Modrić, Kros, Zidan, Bejl, Džejms Rodrigez...

Konkretno, Modrićeve "komšije" bi u Moralehi, severno od grada trebalo da budu Serhio Ramos, Marselo, Rafael Varan i Karim Benzema.

Da podsetimo, poslednje spekulacije koje su mediji iz Italije i Španije preneli bile su vezane upravo za transfer Modrića u Napoli, kada se pisalo da Luka ide uz 50 miliona evra u zamenu za Kalidu Kulibalija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA