≫ 

Hulk oženio zgodnu nećaku svoje bivše žene

Od razvoda čekao samo tri meseca

  • 3
Hulk Hulk sa izabranicom Foto: Printscreen/Instagram/hulkparaiba

Bivši fudbaler Porta, Zenita i brazilske reprezentacije sada igra u Kini za SIPG iz Šangaja, gde mesecima prolazi kroz ljubavnu dramu.

Britanski "Mirror" piše da je Hulk oženio zgodnu nećaku svoje bivše supruge. Navodno je reč o "iznenadnom braku", nakon što je fudbaler u decembru potvrdio vezu sa zgodnom plavušom Kamilom.

 
 
 
View this post on Instagram
🙏🏽❤️⭐️💍A post shared by Givanildo V. De Sousa- Hulk (@hulkparaiba) on

Brazilac je u julu prošle godine okončao brak sa suprugom Iran Angelo koji je trajao 12 godina. Mediji su o ljubavnom životu Hulka počeli da pišu nakon što je objavio fotografiju sa Kamilom. Uopisu je pisalo "oženjen". Objavili su i nekoliko fotografija na kojima se vide burme.

Argentinski list "Infobae" piše da je brak došao naglo, zato što je Kamili potrebna viza kako bi ostala u Kini. Hulk je, prema pisanju medija, objavio porodici da je u vezi od prošlog decembra. Fudbaler iz braka sa bivšom suprugom ima troje dece.

 
 
 
View this post on Instagram
Peace and love 🙏🏽❤️⭐️A post shared by Givanildo V. De Sousa- Hulk (@hulkparaiba) on

Hulkov PR je prethodno informisao javnost i privatnom životu klijenta.

- Nazvao je roditelje i brata Kamile, a potom im saopštio istinu. Izneo je informacije u javnost, jer nije želeo da sakrije istinu. Potpuno je otvoren, jer pokušava da izbegne laži i zlonamerne komentare - piše u saopštenju.

Hulk je tokom karijere zabeležio 47 mečeva za nacionalnu selekciju. Predstavljao je Brazil na Olimpijskim igrama 2012. i Svetskom prvenstvu 2014. godine.

Uprkos izveštajima medija i objavama na Instagramu, fudbaler još uvek nije zvanično potvrdio ili demantovao vest o venčanju.

Video: Maksimović iz Španije poslao poruku svima u Srbiji: Shvatite ovu situaciju ozbiljno!

N.N.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA