≫ 

Luka "brusi" formu na biciklu, trudna Sofija "gazi" traku: Ne odvajaju se u karantinu

Ovako napadač Reala održava kondiciju

  • 11

Srpski fudbaler Luka Jović možda će poslušati savet Dimitra Berbatova koji je u petak preporučio našem napadaču da mora naporno da radi kako bi dočekao svoju šansu u Realu.

Igrač Kraljevskog kluba je prethodnih dana bio na udaru zbog toga što je dobio prijavu i prekršio obaveznu izolaciju, ali se u međuvremenu skrasio.

Uglavnom vreme provodi uz manekenku Sofiju Milošević sa kojom čeka svoje drugo dete, ali ne dopušta da ispadne iz kondicije, pa tako na novom snimku vežba na sobnom biciklu, dok Sofija hoda po traci.

Njih dvoje su u karantinu zbog pandemije korona virusa koji je paralizovao čitav svet i zaustavio svet sporta.

Podsećamo, Berbatov je u petak opravdao Jovićeve skorašnje postupke tvrdeći da i on, kao neko sa Balkana razume Luku, ali mu je predočio dve opcije.

Jedna je naporan trening da bi u top formi dočekao svoju priliku, a druga je da ode iz Španije u neku drugu ligu, poželjno je englesku ligu.

Inače, Luka je pre nekoliko dana pozvao sve građane Srbije da ostanu u svojim domovima kako bi se smanjila opasnost od širenja opasnog virusa.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta: https://www.telegraf.rs/covid-19.

Video: Jović snimio video iz karantina: Ne dovodite bližnje u opasnost, vidimo se uskoro napolju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA