Sofija otkrila kakvo joj je iznenađenje Jović priredio u krevetu: Ko bi rekao da je ovakav romantik?

Ljubav cveta između fudbalera i manekenke

  • 14
Luka Jović Sofija Milošević Foto: Instagram/lukajovic

Ljubav između Luke Jovića i Sofije Milošević cveta i tokom karantina u kojem je fudbaler Reala sada nakon dolaska iz Madrida.

Jović je prvobitno prekršio obaveznu samoizolaciju, pošto je došao iz ugroženog područja i jednog od najvećih žarišta, zbog čega se našao na udaru političkih lidera, ali i čitave javnosti u Srbiji.

Ipak, posle toga se smirio i sada se pridržava mera samoizolacije. Trenutno je u karantinu sa svojom devojkom Sofijom Milošević, koja je u međuvremenu objavila da je trudna.

Tokom boravka u karantinu, oboje često objavljuju zajedničke momente, kako provode vreme, a sada je Sofija otkrila i da Luka ima svoju romantičnu stranu.

Luka Jović Foto: Instagram.com/sofijamilo
Luka Jović Foto: Instagram.com/sofijamilo

Ona je podsetila na dan kada joj je srpski fudbaler spremio doručak i doneo joj ga u krevet, a zatim istog dana za nju napravio i večeru.

Da je do ušiju zaljubljen u Sofiju, pokazuje i to što je svoju devojku vodio da upozna njegove roditelje, ali i što je zbog dolaska kod nje na rođendan rizikovao čak i zatvorsku kaznu.

Pogledajte i neke od najseksi fotografija Sofije Milošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buljko

    31. mart 2020 | 17:04

    Ali najjača je fora kada objavljuju ove statuse na engleskom,kada bi im čovek ukinuo Google Translate svi bi završili sa stranim jezicima,da je čovek sada pita šta ovde piše nema pojma,ova riba ne zna srpski da priča a tek Lukica brat ne zna gde se nalazi a kamo li da zna engleski,znači seljaština na ,,visokom''nivou.

  • alal vera alal vera

    31. mart 2020 | 16:47

    zato tamo gde treba nemoze da se pokaze

  • baba smilja iz darosave

    31. mart 2020 | 16:50

    mrsavo na tom posluzavniku skoro da nema nista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA