≫ 

Seksi šop pretvorio u supermarket: Legendarni bundesligaški golman čuva biznis i u vreme epidemije

Neobičan gest bivšeg čuvara mreže Sankt Paulija

  • 0
Benedikt Plike Benedikt Plike (desno) Foto: Printscreen:You Tube/Jaeger1609

Od 2005. do 2013. Benedikt Plike stajao je na golu Sankt Paulija gde je dobio nadimak "Kasapin sa Folksparka" nakon istorijske pobede nad gradskim rivalom HSV-om u Bundesligi. Istina, zbog toga su ga navijači rivala pretukli posle utakmice, o tome ste već imali prilike da čitate na Telegrafu, ali ovih dana on je ponovo aktuelan.

Plike je već nekoliko godina u penziji, a posle igračke karijere otvorio je bar i čak tri seks šopa u centru Hamburga.

Jedna od tri prodavnice seksi igračaka od pre neki dan je i u službi borbe protiv korona virusa, pošto se osim raznih sekusalnih pomagala u njoj mogu kuptiti i namirnice neophodne tokom izolacije: toalet papir, deterdžent, kao i hrana i piće, što je seksi radnju pretvorilo u supermarket.

Naravno, Plike je ovo uradio da bi mogao da nastavi da prodaje seksualna pomagala usled restrikcije i zatvaranja radnji zbog epidemije korona virusa.

- Prodajemo sve živo. Osim seksulanih pomagala, kod nas možete kupiti sve ostale namirnice kao na kisoku ili u dragstoru - pohvalio se Plike u razgovoru za lokalni Morgenpost.

To znači da 35-godišnji bivši golman i dalje može da drži zaposlene.

- Moji radnici su tražili da rade, a ja sam ispunio sve bezbodnosne zahteve. Imam čak i pleksiglas koji odvaja prodavce od kupaca i sve uslove da nastavim biznis tokom epdemije - poručio je Plike.

Video: Dostava hrane u toplesu: Jedinstveno rešenje striptiz kluba u Portlandu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA