≫ 

Paklena 2020. u životu Flojda Mejvedera: Umrla mu bivša devojka, pa ujak, a sad mu je ćerka uhapšena

Novi peh za čuvenog boksera u nastojanju da se vrati u ring

  • 1
Flojd Mejveder Flojd Mejveder Foto: Tanjug/AP

Lijana Mejveder, ćerka američkog bokserskog šampiona Flojda Mejvedera, privedena je od strane nadležnih vlasti u Hjustonu zbog osnovane sumnje da je napala majku bebe repera NBA Jangboja.

Mejvederovoj se na teret stavlja napad opasnim oružjem nakon što je u subotu ujutru po američkom vremenu ubola izvesnu Lapatru Lašai Džejkobs oštrim predmetom.

Lijana je, inače, ćerka iz veze 43-godišnjeg boksera sa Melisom Brim.

Flojdova naslednica je uhapšena nakon što se pojavila u kući repera sa kojim je navodno u vezi i zatražila od Džejkobsove da ode. Njih dve su se posvađale i došle do kuhinje gde je Lijana zgrabila dva noža. Kada joj se Lapatra približila, navode izvori, ćerka boksera ju je ubola jednim od sečiva.

Džejkobsova je ispričala policiji da nije osetila ubod prvog već drugog noža. Kada je policija stigla u kuću Lijana je ležala na podu, a potom je prebačena u bolnicu i njeno stanje je za sada nepoznato. Policija je zbog ovog incidenta uhapsila repera - pravo ime mu je Kentrel De Šon Gulden - ali ga ubrzo i pustila.

Lijana i reper su formalno u vezi, ali nisu u dobrim odnosima od decembra kada je NBA Jangboj objavio disk pod nazivom "Prljava Lijana". Mejvederova čerka je trenutno u hjustonskom Heris Kaunti zatvoru.

Ovo je još jedan peh za Flojda Mejvedera u ovoj 2020. godini koju će nesumnjivo gledati što pre da zaboravi. Njemu je početkom godine umrla bivša devojka s kojom ima troje dece, a zatim i ujak zbog čega je odložio najvlajeni povratak u ring.

Problem sa Lijanom, samo će mu produbiti krizu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA