≫ 

Fudbaler Mančester Sitija orgijao s prostitutkama u vreme pandemije: Seks skandal drma Englesku

Klub je otvorio istragu i najavljuje kaznu iako je desni bek sve priznao i poslao izvinjenje

  • 9
Mančester Siti Kajl Voker (levo) Foto: AP/Tanjug

Veliki skandal pogodio je engleski fudbal i Mančester Siti. Najskuplji desni bek u istoriji Premijer lige i zvezda Građana Kajl Voker organizovao je orgije s prostitutkama usred pandemije korona virusa, objavili su britanski mediji.

To je, uostalom, priznao i sam fudbaler koji se na društvenim mrežama izvinio za svoj postupak, dok je Mančester Siti potvrdio da je pokrenuo disciplinski postpuak protiv reprezentativca Engleske i da će ga kazniti.

Njega je, zanmljivo, medijima odala jedna od prostitutki, izvesna Luiz Meknamara (21), koju je pogodilo to što je samo nekoliko časova nakon seksa Kajl Voker objavio video u kome poziva svoje fanove da ostanu kod kuće i izbegavaju kontakte sa drugim ljudima.

- Čovek koji nas je pozvao u svoj stan predstavio se kao Kai, ali dolaskom tamo prepoznala sam o kome je reč. Pre nego što smo otišli u sobu, kolegici i meni platio je po 2.200 funti u gotovini. Ništa od ovoga ne bih otkrila javno da se Voker nije pokazao kao licemer. Trebao je da zna da ne može uveče da pozove strance na seks, a onda ujutro da drži predavanja svima kako treba da se čuvaju. On je licemer i čovek koji druge dovodi u opasnost svojim ponašanjem - ispričala je tabloidima Luiz.

Pored nje u Vokerovom luksuznom stanu je bila i tri godine starija Brazilka, dok je fudbaleru Mančester Sitija "leđa čuvao" jedan drugar.

- Želim javno da se izvinim zbog onoga što sam uradio početkom nedelje. Svestan sam činjenice da moje zanimanje nosi odgovornost nekoga ko je ujedno i uzor. Kao takav želim da se izvinim porodici, prijateljima, klubu, navijačima i javnosti što sam ih izneverio. Među nama su heroji koji u ovim teškim trenucima čine ključnu razliku i želim da istaknem njihovu neverojatnu žrtvu u spašavanju tuđih života. Ono što sam ja radio je u potpunoj suprotnosti s onim što sam morao da radim u vreme izolacije - rekao je Voker.

Mančester Siti je saopštio da je olakđavajuća okolnost što je igrač sam priznao prekršaj i izvinio se, ali i potvrdio da je pokrenuo istragu o čitavom događaju. Očekuje se da ga klub kazni oduzimanjem dve nedeljne plate što je oko 260.000 evra.

Video: Razbijena korona žurka: 3 pijana i drogirana Britanca napravili orgiju sa prostitutkama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA