Bila je u centru seks skandala, skinula se gola, a sada je ova Hrvatica ogromnim grudima igrala golf

Uverite se zašto je Pejdž među najseksi sportistkinjama sveta

  • 4

Pejdž Rene Spirinak, američka golferka hrvatskog porekla, ponovo je dospela u žižu javnosti, i to nakon što je ogromnim grudima igrala golf.

Njena nova tehnika igranja golfa očigledno se mnogima dopala, gledajući komentare koji su se pojavili na društvenim mrežama.

Inače, ova golferka je svojevremeno bila i u centru seks skandala, nakon što je njena golišava fotka završila na internetu.

Nedavno je progovorila i o tome, priznavši da ju je u javnost pustio njen bivši dečko.

- Rekla sam mu da ne mogu da verujem da je to uradio, a on je dodao: "Ti si d..lja, ti si mi poslala tu fotku. Zaslužila si". Grozno je bilo posle kada sam dobijala poruke uz tu fotografiju. Osećala sam se ranjivo. Budila sam se i razmišljala u kom tabloidu ću danas završiti i čitati o sebi - rekla je Pejdž i dodala:

- Smetali su mi dvostruki standardi. Muškarci su me nazivali pogrdnim imenima, dok su istovremeno slali fotke svog penisa meni u inboks.

Kako je sama rekla, Pejžd se "izvukla" nedugo nakon što se fotografisala sa časopis "Sports Illustrated".

- Bila sam gola, potpuno gola, i to je bio najbolji trenutak u mom životu. Osećala sam se moćno i to je trenutak kada sam pobedila i vratila kontrolu nad svojim telom.

U nastavku pogledajte i galeriju atraktivnih fotografija i uverite se zašto je Pejdž među najseksi sportistkinjama sveta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    6. april 2020 | 20:20

    E, to se zove struk. Kad je takav, sve dodje lepo do izrazaja.

  • Kosta

    6. april 2020 | 20:19

    Au, dooobra... Sta znaci uzak struk kod zene. Sve.

  • DARKO 100%

    6. april 2020 | 19:05

    Covek bez zene i nije covek,one su jedan deo naseg bica,nasa uravnotezenost je u ljubavi ,jer iz ljubavi sve biva i pociva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA