Najveća fudbalska sapunica dobila nastavak tokom korona virusa: Vanda žestoko odgovorila Maksiju

Bivši supružnici nastavljaju da vode medijske ratove

  • 1
Vanda Ikardi

Foto: Instagram.com/wanda_icardi/

Nije se dugo čekao odgovor Vande Ikardi, nakon što ju je bivši suprug, Maksi Lopez, optužio zbog toga što je decu odvela iz Pariza u Italiju, u srce zaraze korona virusa.

Najpoznatijoj ženi jednog fudbalera nije mnogo trebalo da odgovori svom bivšem mužu, u intervjuu za magazin "Chi" Vanda je uzvratila udarac.

- Optužio me je što sam odvela decu iz Pariza u Italiju, u srce pandemije. Ali, Maksi dobro zna gde mi živimo. Nisam u Komu, već blizu Koma, gde ima veoma malo slučajeva. I tu je moja kuća, a u Parizu smo živeli kao podstanari i morali smo da odemo, jer je ugovor isticao. Odlučili smo da se vratimo uz konsultacije pedijatra.

- U Parizu su svi igrači otišli, iz iznajmljenih stanova, svojim kućama. Mi smo sada Italijani i mi smo otišli svojoj kući. Ako mi se nešto dogodi, više bih volela da mi se desi u Italiji nego u inostranstvu - istakla je ona i dodala da je rizičnije bilo da je išla u Argentinu.

- Mogli smo da uzmemo privatni avion da se vratimo u Argentinu, ali umesto toga smo napunili dva automobila, moj i Maurov i prešli smo 750 kilometara, umesto 9 sati putovanja, pevali smo milion pesama bez stajanja. Bilo je rizičnije da idemo u Argentinu - rekla je Vanda i na kraju poslala ličnu poruku Maksiju.

- Maksi, umesto da si srećan zbog moje materinske pažnje... ne bi trebalo to da te iznenađuje sada - završila je ona.

Inače, Vanda je bila u braku sa Maksijem Lopezom do 2008. do 2013. godine i za to vreme mu je rodila tri sina. Zatim je počela vezu sa Maurom Ikardijem, najboljim prijateljem Maksija Lopeza, kojeg je upoznala tokom zajedničkog letovanja na kojem je bio i njen tadašnji suprug.  Ona i Ikardi su se venčali 2014. godine i iz braka imaju dve ćerke.

Pogledajte i neke od njenih seksi fotografija zbog čega je poznata kao najprovokativnija žena jednog fudbalera na svetu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • F

    8. april 2020 | 17:54

    Sigurno je na tom letovanju bila trojka i ovaj joj se vise svideo tad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA