≫ 

Najluđi stajlinzi naših fudbalera iz prošlosti: Mnogi od njih će se smejati sebi kada vide ove fotke

Od Tariba Vesta do Ailtona i Simona Vukčevića - bilo je mnogo modnih "krikova"

  • 6

Svako vreme nosi svoju modu, a mnoge odevne kombinacije iz prošlosti umeju da deluju prilično neobično iz današnje perspektive.

Bilo je svega - nosile su se i zimske kape tokom leta uz letnju odevnu kombinaciju, u jednom periodu su bile popularne košulje sa kratkim rukavima, Skarfejs printovi...

Kombinovalo se to i sa tetovažama, neobičnim frizurama, a posebno su bila upečatljiva okupljanja reprezentacije Srbije od pre 10 godina.

Uz to, imali su Crvena zvezda i Partizan svoje "takmace", a naročito su afrički fudbaleri umeli da se istaknu u "egzotici".

To posebno važi za Gelora Kangu, koji je bio možda i modno najekstravagantnijih igrača, dok je čast srpskih igrača "branio" Aleksandar Mitrović u mlađim i luđim danima.

Tako je na okupljanje 2015. došao u majici koja je imala print bujnog dekoltea, a Nemanja Matić je posle ovoga imao niz kritika.

– Ja sam jedan od prvih koji mu je zamerio zbog toga. Ne bi trebalo niko, pa ni novinari da ga prepoznaju po takvim detaljima, već po dobrim igrama i golovima. Mnogo je stvari i do nas i u ovom kvalifikacijama koje teku tako kako teku. Ali, iskreno se nadam da smo se i mi dozvali malo pameti i da će već od sledećih kvalifikacija za Mundijal da sve bude drugačije. Ponavljam, svašta je uticalo na ovako loše rezultate Srbije. Od činjenice da smo za godinu i po dana promenili četiri selektora, pa do toga da se neki mlađi igrači teško snalaze u medijskoj slici koja se o nama kreira uglavnom kroz tabloidne priče – rekao je tada Nemanja Matić uz poruku da će se to rešiti u svlačionici.

Simon Vukčević Simon Vukčević je bio zvezda venčanja Vladimira Stojkovića svojevremeno Foto: MN Press

Mitrović je ove savete poslušao i sada je na dobrom putu da obori sve golgeterske rekorde nacionalnog tima, a sigurno se i sam nasmeje kada se seti svih svojih ludorija iz mladosti.

Podsetite se i brojnih ekstravagantnih momenata kroz galerije.

Kovilovo i Stara Pazova su često bili i zanimljiva modna pista.

U Crvenoj zvezdi se Ailton izdvojio sa zaboravljenom kombinacijom.

U Partizanu su dominirale frizure - Aleksandar Mitrović i Lola Smiljanić su se tome posvećivali, Taribo Vest je bio nenadmašan, ali je i on umeo da se poigra odevnim kombinacijama.

Video: Dejan Stanković o kultnoj proslavi gola u Zvezdinom dresu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    19. maj 2020 | 11:55

    Ima ona stara izreka : " može čovek iz sela da ode ali selo iz njega nikada". Džaba nekima pare kada su....

  • Marko cg

    19. maj 2020 | 11:29

    Crnac sa fotografijom na bijeloj kosulji hit neprevazidjen pobjednik

  • Tatko

    19. maj 2020 | 12:06

    Bitno da su se svi oženili a ovi urbani što furaju modu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA