≫ 

Cela Varšava na dlanu: Zavirite u luksuzni stan Roberta Levandovskog od 8 miliona evra!

Poljak izdvojio pravo bogatstvo za nekretninu u centru prestonice

  • 1
Robert Levandovski, stan Foto: Printskrin You Tube/Marek Zientecki

Robert Levandovski sigurno zna gde su mu koreni. Iako već punih deset godina živi u Nemačkoj, napadač Bajerna iz Minhena definitivno planira da se vrati u rodnu Varšavu jednog dana, pa je još 2016. godine kupio luksuzan stan za gotovo 8 miliona evra.

Standardni stanovi u čuvenom Zlota 44 bloku u elitnom delu poljske prestonice, kreću se od 270.000 do 2,1 miliona evra, ali se Levandovski odlučio za onaj daleko najskuplji.

Poljski arhitekta Danijel Libeskind dizajnirao je 192 metara visoku kulu i pobrinuo se da najbolji poljski napadač dobije apsolutno sve što mu je potrebno za ugodan boravak u domovini.

Dom Roberta Levandvskog ima teretanu, sopstveni golf simulator, prviatni bioskop i vinski podrum, prema navodima poljskih medija.

- Izabrao sam ovaj stan iz praktičnih razloga. Ova zgrada predstavlja jedno od najboljih mesta za život u Poljskoj, a centar za rekreaciju mi omogućava da u najkvalitetnijim uslovima održavam svoj režim treninga - kaže Levandovski.

Vodeći golgeter Bundeslige podvlači da mu je rekreacija najvažnija u luksuznom stanu.

- Za moju karijeru je važno da imam najbolje uslove treninga pa me tako vožnja liftom deli od bazena do teretane ili luksuzne saune i soba za masažu. To mi je bilo najvažnije i insisitrao sam na tome od prvog dana - otkrio je Poljak.

Njemu je naravno lako da iskešira milione za stan posebno ako se zna da je nedavno potpisao novi ugovor sa Bajernom vredan nekoliko desetina miliona evra po sezoni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA