≫ 

Udaje se jedna od najlepših sportistkinja Srbije: Hrvat joj uz harmoniku priredio iznenađenje života

Milica je rekla "da" Antunu

  • 58
Milica Starović

Foto: Instagram.com/starovicmilica

Srpska kajakašica Milica Starović rekla je "da" svom dugogodišnjem dečku Antunu Novakoviću, koji je odlučio da joj priredi iznenađenje u svom rodnom Slavonskom brodu i da je zaprosi.

On je pitao svoju devojku da se uda za njega uz harmoniku, a ona je s oduševljenjem prihvatila njegovu bračnu ponudu i sa fanovima je na Instagramu podelila lepu vest.

Poseban i divan dan... ja sam ostala bez reči, mogla sam samo da kazem "da". Todor approves - rekla je Milica uz fotografiju kako se ona i izabranik njenog srca ljube, dok u pozadini svira harmonika, a objavila je i drugu fotografiju gde su ona i Antun u krevetu, a iznad njihovih glava pas Todor.

Milica je 19. maja napunila 32 godine, dok je njen budući suprug mlađi od nje devet godina. Ipak, razlika u godinama nije poremetila njihovu dvoipogodišnju vezu.

Dokazali su da ljubav ruši sve barijere, i razliku u godinama i razliku u nacionalnosti, kao i razdvojenost tokom sportskih obaveza, jer su oboje uspešni u kajaku i godinama ostvaruju vrhunske rezultate.

Poslednji test njihove ljubavi pre prosidbe bila je višemesečna razdvojenost zbog obaveza Milice na pripremama u Turskoj od nekoliko nedelja, kao i kasnije tokom karantina zbog epidemije korona virusa. Antuna nije pokolebalo ni to što je Milica tokom priprema u Antaliji i kasnije dok su granice bile zatvorene bila često u društvu zgodnog srpskog kajakaša.

Čim su se stekli uslovi da Milica dođe u Hrvatsku, Antun je odlučio da je zaprosi i ona je rekla "da".

 
 
 
View this post on Instagram

Poseban i divan dan ❤ ...ja sam ostala bez reči, mogla sam samo da kazem "da" 🥰🙈 Todor approves.🐾👍A post shared by Milica Starovic (@starovicmilica) on

 

Milica i Antun su se zaljubili kada je Hrvat počeo da trenira sa reprezentacijom Srbije od 2017. godine.

- Kad je Antun počeo da trenira sa nama, zatim i odlazi na pripreme, počeli smo da se družimo i provodimo više vremena zajedno. Nekako smo vremenom počeli da shvatamo da odgovaramo jedno drugom i rodila se ljubav - prisetila se Milica, koja se zbog Antuna od početka 2019. godine preselila u Slavonski Brod u kojem zajedno žive.

Milica je hrvatskim medijima svojevremeno priznala da joj je mnogo teže da gleda svog dečka dok se takmiči, nego kada sama nastupa.

- Puno mi je teže da gledam Antuna nego da sama veslam i mučim se. Pomogla bih mu na bilo koji način, a naravno da ne mogu, pa samo cupkam i skačem od stresa - opisala je lepa Srpkinja.

Pogledajte i neke od fotografija koje pokazuju njenu lepotu i seksipil.

Video: Pogledajte kako je Ivana Španović trenirala sa dečkom u izolaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA