Srpsko-hrvatske ljubavne veze u sportu pre Milice i Antuna: Jelena Dokić, Severina, Mamić, Sofija...

Srpska kajakašica i hrvatski kajakaš nisu jedini koji su iz sveta sporta stvorili odnos kada su u pitanju srpsko-hrvatske veze

  • 7
Srpsko hrvatske vez, sport

Foto: Instagram.com/starovicmilica/dokic_jelena/sofijamilo

Vest da je jedna od najlepših srpskih sportistkinja Milica Starović rekla "da" hrvatskom kajakašu Antunu Novakoviću, izazvala je komentare u javnosti u Srbiji. Dok ima onih koji ističu da je ovo dokaz prave ljubavi i rušenja bilo kakvih barijera, ima i onih koji nisu oduševljeni što je Milica odlučila da se uda za Hrvata.

Ipak, Milica i Antun nisu jedini primer srpsko-hrvatskih veza.

Jelena Dokić i Tin Bikić

 

Jedna od najpoznatijih srpsko-hrvatskih ljubavnih veza, a da je vezana i za sport, jeste priča Jelene Dokić i Tina Bikića.

Svašta je srpska teniserka koja ima i pasoš Australije, prošla u svom životu zbog ljubavi prema Hrvatu. Trpela je maltretiranje svog oca Damira, o čemu je pisala u svojoj biografskoj knjizi "Nesalomiva". Damir Dokić je bio veliki nacionalista, a kao čovek koji je učestvovao u ratu u Hrvatskoj na strani Srba kao veteran i koji je bio primoran da beži iz svog doma u Krajini, posebno nije voleo Hrvate. Kada mu je ćerka saopštila da je započela vezu sa Hrvatom, usledile su salve uvreda na njen račun od strane oca.

- Vrištao je u slušalicu. "Ti si smrdljiva užasna ku*va. S neprijateljem si. Osramotila si me - opisala je Jelena reči svog oca nakon što mu je saopštila da je u vezi sa Bikićem.

Jelena zbog toga godinama nije razgovarala sa ocem, a sa veza sa Bikićem i dalje je aktuelna posle 15 godina.

- Tin je tako pozitivna i smirena osoba. Imali smo puno problema, posebno s mojim ocem, ali smo sve to izdržali. Dan kada sam ga upoznala je najsrećniji dan u mom životu - istakla je Jelena Dokić.

Severina i Igor Kojić

 

Još jedna srpsko-hrvatska veza je posebno aktuelna. U pitanju je ona između Severine i Igora Kojića. Iako je Kojić poznatiji kao sin pevača Dragana Kojića Kebe, on je svojevremeno bio i zapažen golman i branio za nekoliko srpskih klubova, ali i u inostranstvu. Bio je golman Zvezde u mlađim kategorijama, zatim je branio za Dinamo iz Pančeva, Obilić, Rad, Hajduk sa Liona, Smederevo, Dinamo iz Bukurešta, Dokse sa Kipra, Santa Klare iz Portugalije.

Karijeru je završio 2013. godine, a romansu sa Severinom počeo je 2015. godine, da bi se iste godine nekoliko meseci kasnije par i venčao. Tabloidi su često pisali o njihovoj vezi, nedavno se "šuškalo" i da se razvode, ali su oni demantovali ove priče.

Igor Kojić

Igor Kojić na meču protiv Partizana; Foto: MN Press

Zoran Mamić i Senka Mandić

 

Zdravko Mamić, Zoran Mamić

Zoran Mamić u sredini, pored brata Zdravka Mamića (levo); Foto: MN press

Sportski direktor Dinama iz Zagreba, Zoran Mamić, dobio je u maju ćerku, koju mu je rodila prelepa Srpkinja Senka Mandić (38), koja je 11 godina mlađa od Mamića.

Ovo je Mamiću treće dete, a interesantno je da je ćerka mlađa od njegove unuke, jer je njegova ćerka iz braka sa Vanjom Horvat dobila dete pre dve godine.

Pogledajte i slike Senke Mandić:

Sofija Milošević i Ante Rebić

 

Mediji su početkom 2019. godine brujali o vezi Sofije Milošević i hrvatskog fudbalera Antea Rebića. O tome su pisali i srpski i hrvatski tabloidi.

Luka Jović

Ante Rebić grli Luku Jovića, sadašnjeg dečka Sofije Milošević; Foto: Guliver/Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Navodili su da su se upoznali u jednom beogradskom hotelu u martu 2019. godine, kada je Rebić bio na oporavku od povrede upravo u Srbiji. Navodno je Sofija tada iznajmila sobu u istom hotelu u kome je odseo i tadašnji napadač Ajntrahta, koji je u to vreme igrao sa Lukom Jovićem u tandemu, koji je sadašnji verenik atraktivne manekenke.

Priča o navodnoj aferi dospela je u medije, a Sofija je demantovala da je ikada upoznala Rebića i istakla je da je argument za priču bila samo činjenica da su se zapratili na Instagramu.

Bila priča o ovoj aferi istinita ili ne, Sofija Milošević je na kraju "upecala" Rebićevog nekadašnjeg saigrača i sadašnjeg fudbalera Real Madrida, Luku Jovića, sa kojim je u vezi nekoliko meseci, a sa njim čeka i dete.

so

Video: Sofija Milošević pokazala trudnički stomak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • QQQ

    3. jun 2020 | 13:57

    Svako treba da je sa svojim.Nije pametno mešati krv.

  • Lolis

    3. jun 2020 | 13:08

    Ma nek su živi i zdravi i neka uživaju u ljubavi,a za sve zlurade komentare baš vas zabole👍

  • laki

    3. jun 2020 | 12:21

    A kojim se sportom bave Severina i Igor? XD

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA