NBA liga dobija iznenadnog favorita za titulu posle nastavka: Vraća se Kevin Durent!

Bruklin Netsima drastično pada kvota na kladionici

  • 0

Kevin Durent nije odigrao ni minut za Bruklin Nets od kako je prešao u ovaj klub iz Golden Stejta na kraju prošle sezone. Svesno su Netsi rizikovali s njim jer se znalo da će propustiti čitavu sezonu, ali su želeli da imaju ubojit tandem Durent - Irving za napad na titulu naredne sezone.

Međutim, korona virus je sve promenio i sada će Netsi imati čak i priliku da i u ovoj sezoni iskoriste Durenta, pošto će se sezona nastaviti 31. jula sa manjim brojem ekipa u skraćenom formatu.

Kvota na Bruklin naglo je pala za osvajanje prstena, iako su tek sedmi na Istočnoj konferenciji. Kvota je čak 10 puta manja u odnosu na onu koja je bila pre izbijanja pandemije korona virusa.

Uključivanje Durenta i Irvinga u tim značajno bi povećalo šanse Netsima. Ipak, pitanje je koliko će Durent odmah biti u stanju za maksimalan napor i u kakvoj će formi biti kada se bude vratio na parket.

Podsetimo, NBA liga je odlučila da se sezona nastavi 31. juna ali sa 22 tima - 13 sa zapada i 9 sa istočne konferencije, dok su otpali timovi koji su već bili bez šanse da se domognu plej-ofa.

Mečevi će se igrati u Diznijevom kompleksu u Orlandu, sve ekipe će odigrati po osam utakmica ligaškog dela, nakon čega će uslediti klasilno doigravanje u kojem će učestvovati 16 ekipa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA