≫ 

Đoković izveo Džumhura u provod po Beogradu, BiH teniser pao u trans!

Fino se provode dvojica tenisera u Beogradu

  • 1

Red treninga, pa red provoda. Tako otprilike izgleda druženje Novaka Đokovića i BiH tenisera Damira Džumhura ovih dana.

Dvojica prijatelja biće akteri teniskog duela u okviru "Adria Tour" turneje u Sarajevu 5. jula, čime će biti stavljena tačka na "balkansku tenisku turneju" u organizaciji našeg asa, uz svesrdnu podršku kolega, prijatelja i rivala, među kojima su najveća imena svakako Dominik Tim i Grigor Dimitrov.

Do početka "Adria" turnria ostalo je sasvim dovoljno vremena da se Đoković i Džumhur opuste i iskoriste slobodno vreme kojeg imaju napretek usled prekida sezone i neizvesnosti po pitanju njenog nastavka.

Posebno lepe trenutke u srpskoj prestonici živi Džumhur, što pokazuje i snimak iz jednog prestoničkog kluba u koji ga je izveo Đoković.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković okupio je vrhunske asove belog sporta koji će se predstaviti publici na regionalnom "Adria Tour" događaju od 13. juna do 5. jula.

U organizaciji našeg šampiona, "Adria Tour" će biti održan u gradovima širom Balkana, a prvi turnir kreće iz Beograda, na terenima TC Novak (13/14. jun), da bi se potom preselio u Zadar (20/21. jun), zatim u Crnu Goru (27/28. jun) i u Banja Luku (3/4. jul). Uz to, planiran je i odlazak u Sarajevo, u nedelju, 5. jula gde će Novak i Damir Džumhur odigrati egzibicioni meč.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA