Severinin muž pre mesec dana najavio Zvezdinog bisera: Karakter bolji od levice, budući šampion!

Kojić je imao dobar predosećaj

  • 11

Foto: Printscreen Arena TV

Igor Kojić, sin poznatog pevača Dragana Kojića Kebe i suprug pevačice Severine je još pre mesec dana jednim postom najavio veliki dolazak krilnog napadača Crvene zvezde - Andrije Radulovića.

Momak rođen u Kotoru debitovao je za prvi tim Zvezde u subotu u meču protiv Radnika iz Surdulice u 28. kolu Superlige, odigrao odlično drugo poluvreme kao rezervista umesto Matea Garsije i dao gol u 85. minutu.

Postalo je jasno kakvom levicom raspolaže i za potrebe seniorskog fudbala, pa se slobodno može reći da je Dejan Stanković uradio pravu stvar što ga je ubacio u igru, iako Radulović nema punih 18 godina.

- Lepota ovih golova se nalazi u lepoti njegovog karaktera koji je bolji od njegove leve noge... Svakako najbitnija stvar za uspeh - dobar karakter koji krasi ovog momka i budućeg šampiona! Uživajte u golovima - napisao je Kojić o Raduloviću još 30. aprila.

On je podelio i nekoliko video snimaka na kojima se mogu videti neke od asistencija i golova mladog Radulovića, koji je pod svetla reflektora ozbiljno stupio golom protiv Totenhema u Ligi šampiona za mlađe.

 

Video: Andrija Radulović pogodio na debiju za Zvezdu

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanja Grubac

    7. jun 2020 | 11:00

    Svirnu im penal u 85 da reše pobednika i da nabiju cenu klincu....Fića Stevanović je za njega Mesi licno a isto su godište.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    7. jun 2020 | 11:03

    Да му пожелимо да у наредном мечу да гол оном што већ годину дана враћа пасош и тражи геометра...

  • Ja

    7. jun 2020 | 11:00

    Kojići postaju i fudbalski eksperti i menadzeri?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA