Boginja Napolija ispred grafita boga Napulja: Niko ne primećuje Maradonu pored ovakvog prizora

Florijana Mesina poželela da upozna velikog Dijega

  • 6

Jedna od najseksi italijanskih voditeljki i jedna od najprovokativnijih na svetu, Florijana Mesina, ponovo je postala hit na društvenim mrežama nakon što se fotografisala ispred čuvenog napuljskog grafita legende Napolija, Dijega Armanda Maradone.

Maradona je bog! Maradona je fudbal! Niko kao ti... uvek sa nama! Imam san, da te pronađem - napisala je Florijana Mesina na španskom jeziku, verovatno kako bi je Maradona lakše razumeo i video.

Inače, ova atraktivna novinarka ima kolumbijsko poreklo, a navijači Napolija je obožavaju jer se nakon uspeha njihovog i njenog tima često obnaži i provokativno fotografiše.

Tako je bilo i ovoga puta, kod legendarnog grafita Dijegu Maradoni na zidinama zgrade u Napulju.

Florijana je bila seksi plavoj košulji, i dekolte je bio istaknut u prvom planu. Zbog njenih grudi mnogi verovatno ne bi ni uočili Maradonin grafit.

Inače, ona je prethodno već ranije već objavljivala provokativne fotografije u gaćicama i seksi dresu Napolija nakon uspeha ovog kluba.

Novi snimak ispred Maradoninog grafita dolazi nakon što je Napoli posle boljeg izvođenja penala osvojio Kup Italije protiv Juventusa.

Pogledajte još neke njene provokativne fotografije koje mnoge navijače Napolija dovode do ludila, tako da je mnogi zovu i boginjom Napulja zbog njenog izgleda, što možete videti u galeriji ispod.

Tako je "boginja Napulja" ispred grafita "boga Napulja" poželela da ga upozna.

Inače, Maradona je baš ovih dana u žiži medija zbog kompromitujućeg snimka na kojem pleše bez pantalona sa svojom bivšom ženom.

Video: One mame uzdahe u kakvom god izdanju bile: Novinarke koje sportu daju posebnu čar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA