Bivšem napadaču Milana pukao brak s glumicom posle devet meseci zbog opijanja s Ronaldinjom

Nekada je slovio za novu zvezdu svetskog fudbala...

  • 0
alesandre pato Foto: youtube/UEFA

Prvi brak brazilskog fudbalera i nekadašnjeg napadača Milana Alešandrea Pata raspao se posle samo devet meseci, a glavni razlog za to bio je Ronaldinjo.

Još kao tinejdžer, nekadašnji napadač Rosonera i Čelsija slovio je za novu zvezdu svetskog fudbala, a trenutno u 30. godini nastupa za Sao Paulo posle dve godine koje je proveo u Kini. Za reprezentaciju Brazila nije nastupio od 2013.

Njegova karijera krenula je silaznom putanjom posle serije povreda, a tome je kumovao i buran momački život koji je upražnjavao. I upravo su mu opijanje i partijanje uništili prvi brak sa glumicom i manekenkom Stefani Brito.

Njih dvoje su se upoznali na jednom snimanju, zbog raskalašnog života smatrali su ih Bekamovima iz Brazila, a posle dve godine zabavljanja venčali su se i živeli u raskošnoj vili na Kopakabani. Na venčanju 2009. godine nosili su Dolče i Gabanu, a ceremonija je koštala preko 200.000 evra.

Međutim, manje od godinu dana kasnije brak je propao, a Stefani ispričala tabloidima da nije mogla više da podnese ponašanje muža i konstantne izlaske u ludi provod. Ona je toliko bila besna na Pata da je čak pokušala da ga smesti u zatvor jer je odbijao da joj plaća alimentaciju posle razvoda.

Pato je sam ispričao svojevremeno da su u svlačionici Milana postojale dve grupe - jedna koja je volela žurke koju je vodio Ronadlinjo i druga koju je zanimala religija, a koju je predvodio Kaka.

- U svlačionici sam sedeo između Ronalda i Maldinija, a naspram Kake. Jedna od prvih stvari koje se sećam je da mi je Ronaldo jednom pokazao "Plejboj" magazin. Pitao me je da li hoću da budem sa njim u grupi ili da se družim s Kakom koji se stalno molio - ispričao je Pato.

Ubrzo je u klub stigao i Ronaldinjo sa kojim je počeo da se opija i juri devojke iz visokog društva. Posle razvoda od Stefani, Pato se zabavljao sa Barbarom Berluskoni, ćerkom tadašnjeg vlasnika Milana i premijera Italije Silvija.

Ronaldinjo je trenutno u kućnom pritvoru u Paragvaju gde je početkom godine uhapšen zbog pokušaja da uđe u zemlju sa falsifikovanim pasošem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA