Vrela akcija ispred ogledala: WWE legenda okačila golišave fotke svoje žene

Sećanje na jedan odmor i selfiji sa Jamajke

  • 1
Kim Orton Printskrin: Youtube/randyorton

Legendarni američki rvač (WWE) Rendi Orton dospeo je u žižu javnosti tamošnjih medija nakon što je podelio golišave fotke svoje supruge!

Naime, Rendi i njegova supruga Kim su svojevremeno bili na odmoru na Jamajci gde su fotoghrafije i nastale, a sudeći po objašenjenju WWE borcu su i te kako drage.

 
 
 
View this post on Instagram
I have many flaws. Many. But I believe I am a good man (outside ring, of course) husband, and father. When I miss my fam I look at the 20k photos and videos in my phone and there are so many gems. Found these today, and it brought me back to our family trip to Jamaica. Always a good time when @kim.orton01 is by my side. She not only gives me confidence in myself, but a shoulder to cry on if needed. If I need a swift kick in the ass, she gives it to me. Ive never laughed or loved so hard with another. She is the one person that gets me, and that can guide me when I need it. No one on earth has my back like her. Older I get, the more I love her, the more I am attracted to her, and I can’t wait to add to my photo album over the next handful of decades. I will always be 100% yours. Love you baby. #wifeappreciationdayeverydayA post shared by Randy Orton (@randyorton) on

- Imam preko 20.000 fotografija, ali me je ovo vratilo na naš zajednički put na Jamajku. Uvek je lepo kada je moja divna supruga pored mene, sa mnom je i kada sam srećan i kada sam nesrećan - napisao je Rendi.

Mnogi su podržali ovakav javni nastup Rendija, ali bilo je i onih koji su u komentarima napisali da su zgroženi zbog fotki kojima je kompromitovao suprugu.

U nastavku pogledajte i fotografije Rendijeve supruge Kim:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA