Nojer došao na odmor u Hrvatsku, pa igrao vaterpolo sa olimpijskim šampionom

Golman Bavaraca dobio na poklon i kapicu sa logom kluba

  • 0
Manuel Nojer

Foto: Marko Jovanović

Nedugo pošto je osvojio duplu krunu sa Bajernom iz Minhena, golman tog tima Manuel Nojer požurio je na odmor sa lepšom polovinom - i to u Hrvatsku!

Nijer je na hrvatsko primorje stigao pre nekoliko dana, a u međuvremenu je stigao i da se oproba u vaterpolu s obzirom na to da mu je "domaćin" bio Nikša Dobud.

Njih dvojicu je upoznao, kako prenose hrvatski mediji, trener golmana Bajerna Toni Topalović, a Nojer je od nekadašnjeg olimpijskog šampiona dobio kapicu sa logom Bavaraca.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Priježba beach (@prijezbabeach) on

 

Nojer je zatim stao stao na gol, dok je Dobud bio taj koji je šutirao. I to ispred kafića koji je nedavno otvorio i gde je odmah postavio gol.

Kad smo već kod Nokera, vredi pomenuti da je Nemac nedavno bio u centru pažnje iz dva razloga - ne računajući osvajanje trofeja. Najpre je potpisao novi ugovor života sa Bajernom, a prethodno je uplovio u vezu sa 15 godina mlađom rukometašicom posle razvoda.

>>> I za Totenhem i za Arsenal je ovo užasna sezona, derbi Severnog Londona danas (17.30) čekaju sa osme i devete pozicije… Kec i dvojka nose istu kvotu – 2,75, ali s obzirom na to ko sedi na klupi domaćina, možda je najbolja opklada 0-2 gola s kvotom 1,96. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem – Arsenal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA