≫ 

Bio je biser Zvezde, sad nema klub, ali zato dominira na Instagramu: Brza kola, tetovaže, mišići...

Vanja Vučićević je za Zvezdu nastupio na dva meča, ali nije postsigao gol

  • 5
Vanja Vučićević

Vanja Vučićević u dresu Crvene zvezde; Foto: MN Press

Vanja Vučićević, sin nekadašnjeg fudbalera Partizana, Nebojše Ušketa Vučićevića, nastavio je očevim stopama i takođe postao fudbaler. Važio je za velikog talenta i perspektivnog napadača, ali za sada za 22 godine nije uspeo da se preterano istakne, a poslednjih 6 meseci je bez kluba.

Karijeru je počeo u mlađim kategorijama Čukaričkog, a zatim je prešao u Crvenu zvezdu i najavljivan je kao veliki talenat i zalog za budućnost. Međutim, Zvezda ga je do kraja ugovora slala na pozajmice i za prvi tim je nastupio na samo dve zvanične utakmice, gde  nije imao učinak, da bi na kraju otišao u Krila Sovjetov iz Samare.

I u Krila Sovjetov, kao i u Zvezdi, trenirao ga je Miodrag Grof Božović, ali ni u Rusiji se nije preterano istakao.

Posle epizode u Samari, nakon što se "izjalovio" transfer u Lokomotivu iz Zagreba, vratio se u Srbiju, gde je igrao za Sinđelić od leta 2019. do početka januara ove godine, od kada je slobodan igrač.

Za sada nema naznaka gde bi mogao da nastavi karijeru i kada, a za to vreme on na Instagramu izaziva veliku pažnju objavama na kojima vozi "nabudžena" kola, gde uživa u Dubaiju, u bazenima i pokazuje mišićavo telo, ili se fotografiše u kafićima dok ispija kafe.

Pogledajte i sami kako to izgleda kroz fotografije u galeriji:

Video: Zvezdan Terzić nije hteo da odgovori koliki je dug Zvezde

Pošto je poništeno izbacivanje Mančester Sitija iz Lige šampiona, Premijer liga pretvorila se u gladijatorsku arenu, gde će se do poslednjeg kola voditi bitka za plasman u elitno takmičenje sledeće sezone. A Čelsi večeras (21.15) mora da pobedi poslednjeplasirani Norič baš iz tog razloga. Čist kec je 1,15, a pobeda Plavaca bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Norič.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    14. jul 2020 | 12:12

    tatin sin..zato i doaso do zvezda 60% su sinovi i zato smo nula u fudbalu..

  • Gacov

    14. jul 2020 | 12:44

    Zato ce dugogodisnjim ugovorom karijeru da nastavi i da igra u FK Instagram.

  • Maxime Bossis

    14. jul 2020 | 13:03

    Nasi fudbaleri, doguraju se do sredine terena jer ih niko ne čuva i onda izgube loptu, jer se ekipa iz Evrope pokrene. Ne pratim vise nas fudbal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA