≫ 

Snimljene seks akcije sportskih zvezda: Bufon i žena na jahti, Nejmar u hotelu, gole Lindzi i Dileta

Mnogi nisu znali da čuvaju privatnost, ili slike u telefonu

  • 0
Dileta Leota, Konor Mekgregor, Lindzi Von, Nejmar Printskrin: Instagram/dilettaleotta, Youtube/Le Parisien, Foto: Profimedia

Brojne svetske sportske zvezde nisu mogli da zaobiđu seks skandali, pa su morali da se "peru" u javnosti ili dugo čekaju da se zaboravi na "vruće" scene koje su isplivale.

Pojedini se "mačuju" sa paparaco snimcima, ima i onih koje hakeri "razgolite", poput nesrećne Dilete Leote, voditeljke koja je najpopularnija u Seriji A.

Sa druge strane, mnoge svetske zvezde ne mogu da odole porivima u javnosti, iako su svesni da su u javnosti i da im se svaki korak prati, kao što je poslednji slučaj sa paparaco fotografijama Konora Mekgregora.

Konor Mekgregor i oralni seks na jahti

Najpopularniji MMA borac sveta, Konor Mekgregor, snimljen je na jahti sa porodicom, a kamere nije ni video.

Paparaci su se pozicionirali idealno da snime prilično provokativnu pozu, u kojoj je Mekgregor prekrio ženu ćebetom, ali su veliki deo prizora fotografi "uhvatili".

Diletine slike plasirali hakeri, pa se proslavila

Dileta Leota Dileta Leota; Foto: Guliver/Marco Luzzani/Getty Images

Ko zna, da nije bilo ovog, Dileta možda i ne bi postala tako popularna. Bila je voditeljka koja prati Seriju C i Seriju B, dok nisu isplivale seks fotografije.

Prvo je neko objavio 12 fotografija, a zatim je lansiran set od čak 47 golišavih i privatnih fotografija koje je slala dečku.

- Možda sam neke od tih fotografija slala nekome, ali ih nisam videla godinama. Mislila sam da su obrisane. Ne osećam se kao da sam pogrešila. Svako ima pravo da radi sa svojom životom šta želi. Kada se sve to dogodilo nastao je haos u mom životu. Ljudi su slali poruke, zvali...pitali me šta se događa? Prvo nisam plakala, ali nakon tri dana sve me to slomilo i zaplakala sam - rekla je Dileta 2017. godine.

Tri godine kasnije, Dileta je prva zvezda italijanskog fudbala.

Lester je otpuštao zbog orgija

Pre pet godina, trojica fudbalera Lestera je otputovalo na Tajland i svi su snimili seks orgije sa lokalnim devojkama.

Na njihovu nesreću snimak, koji obiluje rasističkim komentarima, dospeo je u javnost, pa su navijači kluba tražili otkaze.

Na snimku se nalaze defanzivci Džejms Pirson (21) i Tom Hoper (21), kao i golman Adam Smit (22). Jedan od trojice sa snimka je sin menadžera kluba Najdžela Pirsona, pa je i on tada bio na udaru.

Na kraju, svi su dobili otkaz osim trenera.

Gole fotke Lindzi Vond i Tajgera Vudsa izašle u javnost

Portal "Celeb Jihad" je 2017. objavio "vruće" fotke Tajgera Vudsa i Lindzi Von iz perioda kada su bili u vezi.

"TMZ" je tada objavio da je Vuds odmah angažovao advokate da reaguju sa tužbama čim fotografije "ugledaju" svetlost dana, što se u međuvremenu desilo, a slične akcije su kasnije preduzele i druge javne ličnosti koje su bile na sličnom udaru.

Malo kasnije, objavljene su nove tri fotografije Vonove, gde se vidi praktično sve.

Bufon je imao epizodu sa oralnim seksom pre Konora

Đanluiđija Bufona su paparaci snimili sa suprugom koja ga je oralno zadovoljavala u Italiji, a par nije imao mira čak ni na Mauricijusu.

Čak i na ovoj  udaljenoj destinaciji je bilo paparaca, koji su snimili nekoliko provokativnih fotografija i prodali ih svetskim medijima.

Nejmara na sudu dotukao snimak tuče sa devojkom posle seksa

Nejmar je bio optužen za silovanje u Parizu, a sve je bilo jasno kada je objavljen snimak iz hotelske sobe. Brazilac je optužio manekenku Nažil Trinidad za iznudu, a snimak otkriva pozadinu kontroverzne noći ovog para.

Najpre su legli na krevet i počeli da razgovaraju, da bi zatim došlo do sukoba. Nažil je nasrnula, igrač PSŽ-a je uzvratio.

- Udariću te, ti znaš zašto. Jer si me juče prebio - vikala je manekenka, a onda je Nejmar ustao i tu se snimak prekida.

Onda je objavljena i cela prepiska, da bi na kraju Nejmar sve priznao na sudu.

Video: Luka Jović sa Realove proslave odmah otišao na jahtu sa Sofijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA