≫ 

Legendu Junajteda posetila policija zbog fotki njegove ćerke na Instagramu

Skolsova ćerka na društvenim mrežama otkrila "ilegalnu" žurku kod kuće

  • 0
Robin van Persi i Pol Skols, Mančester junajted Van Persi i Skols na treningu Junajteda Foto: Guliver/Getty Images/Michael Regan

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Pol Skols imao je nedavno posetu policije, jer je organizovao ilegalnu zabavu u svojoj vili!

Skols je u petak slavio 21. rođendan svog sina Adama i pozvao je goste, uprkos pravilima koja su nekoliko dana ranije doneta u skladu borbe protiv korona virusa.

Skolsa su "izdale" fotografije koje je na Instagram okačila njegova ćerka Alisija, a britanski mediji pominju da je delila i video snimke koji su kružili društvenim mrežama.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by alicia (@alicia.scholes) on

Zabava je navodno trajala od 19 časova do dva i po sata iza ponoći, a upravo je Alisiji neko na Insgaramu ostavio komentar sa pitanjem kako je moguće da u dva ujutru imaju žurku.

Tabloid "San", s druge strane, donosi priču da je zabava trebalo da bude organizovana u jednom poznatom hotelu, ali da je porodica Skols odustala od toga upravo zbog pomenutih pravila.

Video: Pogba glumio taksistu Matiću pa mu tražio potpisan dres

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA