≫ 

Stanković održao govor najtalentovanijim klincima Zvezde: Nema odstupanja, znate kakav dres nosite

Trener crveno-belih iznenadio je nade kluba koje je došao da pozdravi

  • 1
FK Crvena zvezda, Dejan Stanković

Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

Crvena zvezda je potpisala na Marakani profesionalne ugovore sa 17 najtalentovanih fudbalera iz svoje omladinske škole, a na samom potpisivanju bilo ih je 14. Direktor Omladinske škole Dragan Mladenović potpisivao je prve profesionalne ugovore sa nadama crveno-belih, koje je na kraju iznenadio i Dejan Stanković.

Mnogi od njih bili su u priklici da pozdrave sadašnjeg trenera Zvezde, verovatno mnogima od njih i idola dok su počinjali svoje prve fudbalske korake.

Stanković je imao važnu poruku za sve njih, da im pojasni da Zvezda računa na njih i da svako od njih 14 može da se nada nastupu za prvi tim, kao što je to dočekao i Strahinja Eraković, koji je debitovao u prvom timu na meču prvog kola protiv Novog Pazara.

- Poželeo bih im da budu zadovoljni, da budu srećni i da ne odustaju. Čestitam Zvezdi i Draganu Mladenoviću, što iz godine u godinu klub izbacuje sve bolje fudbalere i sve bolje ljude, koji će sutra poštovati klub iz koga dolaze, jer je Crvena zvezda najveća. To je ono što ja nosim, kada sam bio u njihovim godinama sa 16 godina potpisao stipendijski ugovor. Poželeo bih im puno sreće. Nema odstupanja, nema opuštanja, znate kakav dres nosite. Zvezda svake godine računa na svoje mlade, na svoj pogodn. Poslednji primer je "Čupa" Eraković, takve primere treba da sledite - rekao je Dejan Stanković.

Profesionalne ugovore su potpisali: Nikola Pantić (2002, defanzivni vezni), Uroš Branković (2003, ofanzivni vezni), Aleksandar Gajinov (2003, krilni napadač), Stefan Leković (2004, štoper), Viktor Radojević (2004, levi bek), Stefan Melentijević (2004, defanzivni vezni), Ignjat Brajić (2004, ofanzivni vezni), Veljko Lolić (2004, ofanzivni vezni), Davor Rakić (2004, centralni napadač), Aleksandar Kahvić (2004, centralni napadač), Stefan Marinković (2005, golman), Aleksej Vukičević (2005, štoper), Luka Stojsavljević (2005, levi bek), Lazar Đurić (2005, defanzivni vezni), Jovan Mijatović (2005, krilni napadač), Stefan Miladinović (2005, krilni napadač) i Mateja Bubanj (2005, centralni napadač).

Talentovani dečaci će nastaviti da stasavaju u omladinskoj i kadetskoj selekciji, a ponosan zbog potpisa je i direktor Omladinske škole Crvene zvezde - Dragan Mladenović.

- Ovo je samo jedna u nizu stvari koje me čine ponosnim kao direktora. Današnje potpisivanje ugovora je vrlo važno za sve buduće generacije koje dolaze, a sa ovim pokazujemo ozbiljnost Crvene zvezde. Očekujem da u narednom periodu što vise igrača zaigra za naš seniorski tim. Ovo je samo mali korak u njihovoj karijeri i sada imaju dobru početnu poziciju u odnosu na sve druge. Dokazali su da zaslužuju da budu deo kluba i mi im se na ovaj način odužujemo. Vrlo je važno da se ne zadovolje ovim, već da nastave da rade još predanije - istakao je Mladenović.

Video: Stanković o Borjanui navijačima: Nije kapiten samo tu da nosi traku; Sablasno je igrati bez publike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA