≫ 

Nestvarne fotke Ibrine supruge (50) u kupaćem na jahti: Evo zašto za Zlatana postoji samo jedna žena

Zlatan uživa na odmoru sa svojom porodicom

  • 18

Zlatan Ibrahimović uživa na odmoru sa svojom porodicom. Za letovanje je izabrao krstarenje na Sen Tropeu na luksuznoj mega jahti.

Paparaci su zabeležili interesantne kadrove Ibrahimovića na jahti, gde su pored njega sinovi Maksimilijan i Vinsent, kao i njegova supruga Helena Seger, koja 25. avgusta puni 50 godina i koja je 11 godina starija od švedskog fudbalera.

Ljubavna priča Zlatana i Helene počela je pre 18 godina na jednoj zabavi, kada je ona imala 32, a Zlatan 21 godinu. Mlada fudbalska zvezda odmah je pala na šarm zanosne plavuše, inače diploniranog ekonomiste i marketing menadžera, a uprkos tome što su ih mediji godinama "razvodili" zbog navodnih Zlatanovih afera, njihova veza opstaje i prkosi svima.

Poslednja u nizu "afera" koju su mediji pakovali Ibrahimoviću jeste ona vezana za navodnu romansu sa najseksi italijanskom voditeljkom Diletom Leotom, sa kojom ima partnersku saradnju oko reklamiranja određenih prozivoda.

Ibrahimović je u jednom intervjuu javno rekao da za njega postoji samo jedna žena u životu, njegova Helena i da ga druge ne zanimaju.

A kada vidite fotografije sa jahte, shvatite i zašto je tako. Osim što izgleda kao da je 20 ili 30 godina mlađa, Helena koja je na pragu šeste decenije, podržava svog supruga na svakom koraku, pa je tako i snimala njegov trening na palubi jahte, koji je Ibrahimović kasnije i objavio na svom profilu na Instagramu.

Video: Posle ovoga nemate dilemu ko je favorit: Najbolja analiza parova Lige šampiona i Lige Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA