≫ 

Napadač Votforda snimao seksi orgije, bivši premijerligaš mu spremio otkaz

Barem se dobro zabavio...

  • 1
Adalberto Penaranda, Watford Uvek dobro raspoložen: Penjaranda; Foto: Guliver/Getty Images/Richard Heathcote

Napadač Votforda Adalberto Penjaranda biće primoran da napusti klub sa "Vikaridž Rouda" nakon šokantnih snimaka sa jedne seksi žurke koji se pojavio na socijalnim mrežama, čiji je autor upravo fudbaler rodom iz Venecuele.

Penjaranda (23) je stigao iz Udinezea u Votford 2016. godine za preko 11 miliona evra, ali je vreme uglavnom provodio na tribinama, odnosno na pozajmicama u španskoj Malagi i belgijskom Eupenu.

Uprkos velikom potencijalu, napadač je zabeležio samo tri nastupa za "Stršljenove" i to dva u FA kupu, a jedan u Liga kupu.

Budućnosti u Engleskoj skupo ga je koštao snimak seksi žurke koji je okačio na socijalnim mrežama što su mediji u domovini sa zadovoljstvom preneli.

Votford, koji je nedavno ispao iz Premijer lige, ionako mora da rastereti budžet, pa će mu gaf Vencuelanca dobro poslužiti u tu svrhu jer im se ne isplati da ga plaćaju do juna 2023. do kada mu važi ugovor.

Video: Poznati UFC borac Kolbi Kovington uživao u društvu porno glumica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA