≫ 

Devojka igrača Totenhema u nikad provokativnijem izdanju: Manekenka mamila uzdahe na plaži u Grčkoj

Dele Ali i Rubi Mej uživaju na odmoru

  • 2
Dele Alli, Rubi Mae Foto: Profimedia

Rubi Mej, devojka napadača Totenhema Dele Alija, napravila je pravu pometnju na plaži samom pojavom u atraktivnom kupaćem kostimu!

Dele i Rubi godišnji odmor provode u Grčkoj, a "paparaci" im jednostavno nisu dali moira od trenutka kada su kročili na plažu. Imali su šta i da "ulove" s obzirom na to da je ovaj par često razmenjivao nežnosti - kako na ležaljci, tako i u vodi!

Njih dvoje su inače zajedno još od 2016. godine, a u centru pažnje su najviše bili 2018. godine kada je u javnosti procurio snimak kako Rubi oralno zadovoljava Alija, i to dok neko treći snima.

Rubi je inače manekenka za donje rublje, a prošle godine se pominjalo da su okončali vezu zbog toga što je as Pevaca pao na čari atraktivne starlete Megan Barton-Hanson s kojim se navodno tajno viđao nekoliko meseci.

- Svidela mu se na pravi pogled i odmah je otišao do nje. Odmah mu je zapala za oko, tažio je njen broj telefona i pozvao ju je na večeru. Megan je bila uzbuđena. Između njega i Rubi je definitivno sve gotovo - rekao je za ''San'' izvor blizak fudbaleru početkom 2019. godine.

Ili su to bila samo nagađanja tabloida ili je Rubi uspela da se izbori za Alija - nije poznato, a vi u nastavku pogledajte zašto je Ali s njim već četiri godine:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA