≫ 

Ilarija otkrila pikanterije iz Bufonovog kreveta: Moj Điđi se uspavljuje uz snimke suđenja mafiji

Ilarija D'Amiko, partnerka golmana Juventusa Đanluiđija Bufona kaže da i Điđi i ona vole politiku i priče o kriminalu

  • 2
Gianluigi Buffon, Illaria D'Amico, Djanluidji Bufon

Foto: Profimedia

Otud i priča da Bufon redovno prati i mafijaške procese na sudu i da se čak, uz njih uspavljuje.

- Dok sam radila kao novinarka shvatila sam da je reč o jednom ogromnom fudbalskom šampionu, ali nisam poznavala čoveka lično. Osim toga, kad smo se prvi put upoznali bili smo klinci, ja sam imala 22 godine, a onda je imao svega 18 - kaže Ilarija za Korijere dela Seru.

Njih dvoje zajedno imaju i sina Leopolda Matiju, ali je zanimljivo to što Ilarija kaže da Bufon uredno prati vesti i da mu svakodnevne informacije teško promiču.

- Moj čovek ima veliku strast prema vestima i informaciji, a posebno prema vestima pisanim u zlatno doba novinarstva i od reportera starog kova - kaže Ilarija koja je otkrila i zanimljivu pikanteriju iz kreveta sa čuvenim golmanom.

- Ovih dana se moj Đanluiđi uspavljuje tako što u krevetu stavi slušalice u uši pa zaspi slušajući audio snimke mafijaških suđenja s početka devedesetih godina - rekla je D'Amiko.

Ona je istakla da u dvoumljenju "film ili vesti" dileme zapravo nema jer Ilarija veruje da je upravo ona "zarazila" Bufona željom za informacijama.

- Điđi je moj najveći navijač, sluša i čuje ono što govorim javno, zna ono što osećam i zna šta mi je potrebno, pa podržava moje izbore - rekla je Ilarija.

Video: Boginja Napolija ispred legendarnog grafita boga Napulja: Ovde niko ne primećuje Maradonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA