≫ 

Oženio se Miloš Degenek! Aleksandra Šijan blistala u beloj venčanici, na ceremoniji samo najbliži

Sreća u domu Degeneka

  • 26
Foto: Instagram

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek oženio se svojom verenicom Aleksandrom Šijan, 27-godišnjom novosadskom studentkinjom medicine.

Štoper crveno-belih je slavlje upriličio u skladu sa zdravstvenim preporukama i mogućnostima na intimnoj ceremoniji sa najbližima.

Opštinsko venčanje je obavljeno u opštini Novi Beograd, a za vezu Miloša i Aleksandre je javnost saznala početkom ove godine.

Fudbaler je više puta od februara, marta nadalje objavljivao fotografije sa svojom lepšom polovinom koju je 28. aprila i verio.

- Na danasnji dan sam se rodio pre 26 godina. U selu Orlić (Knin). Od tog dana kada sam se rodio do sad sam uvek bio normalno dete zahvalno i vredno. Uvek sam maštao za bolje sutra i želeo lepše dane da vidim. Sada kad se probudim godinu stariji budim se srećniji pametniji i svesniji nekih stvari koje su zaista bitne u životu - napisao je tada Degenek.

0

Istakao je i da je svu sreću našao u Aleksandri, a nedavno je rekao i kako se raduje zajedničkoj budućnosti sa nekim koga smatra vernom, pametnom, obrazovanom, jednostavnom i devojkom koja se svakog dana trudi da njihovu vezu učini boljom.

Video: Stanković o Degeneku koji se se oprostio od Zvezde porukom na Tviteru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    23. avgust 2020 | 17:46

    Hahaha Milose sine pa ti mozes da hodas, to je lepo videti, zabrinili smo se posle derbija. Kako ti je kicma? Sta ima novo u zagrebu?

  • neymar magija

    23. avgust 2020 | 17:48

    Opaaa cestitkee, el bilo bureka?🤣

  • Бебето

    23. avgust 2020 | 18:36

    Милоше брате нек је са срећом. Пусти Фрањине следбенике. Тамо где си ти играо Садик неће ићи ни да гледа. Они се и даље пале на Ђембелог подпреЦедника партизаИа Вулотића. То је за њих пример лепоте.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA