Sve je stalo kada se Bufonova žena skinula za kupanje u reci: Seksi bikini nije mogao da sakrije sve

Ilarija D'Amiko dokazuje da joj godine ne mogu ništa

  • 8
Ilarija D Amiko, Đanluiđi Bufon Foto: Profimedia

Golman Juventusa Đanuiđi Bufon uživa na odmoru u Italiji, a za razliku od mnogih koji su odabrali Sardiniju, Siciliju ili druge delove morske obale i luksuzne jahte, legendarni golman je rešio da se sa svojom porodicom osveži na reci u mestu Treskijeto u Toskani.

Skriveni raj u kojem su Bufon i njegova deca mogli da se opuste, ipak su pronašli i paparaci, koji su zabeležili nekoliko seksi fotografija Bufonove supruge Ilarije D'Amiko, koja je inače i popularna TV voditeljka u Italiji.

Ilarija je pokazala da godine za nju nisu ništa osim brojke, te da i sa 47 godina izgleda savršeno, pa su paparaci imali prilike da zabeleže fotografije koje podsećaju na modne foto "sesije".

Kupaći Bufonove supruge nije mogao da sakrije i bradavice, koje su se verovatno usled hladnije vode istakle, a paparaci nisu propustili priliku da to i zabeleže.

Pogledajte i sami fotografije koje su snimili:

Podsećamo, Bufon je svojevremeno snimljen na jahti sa suprugom u momentu kada deluje da ga supruga oralno zadovoljava, a nedavno je ona otkrila i pikanterije iz njihovog kreveta.

Video: Kako je Bufon oduševio Borjana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V8

    4. septembar 2020 | 14:01

    Dobraaa...

  • N

    4. septembar 2020 | 13:52

    Prava riba sanjaču je noćas😜

  • Zarko

    4. septembar 2020 | 16:27

    Sta je ovo svi vole matorke. Bufon 40 god zena 46, Ibrahimovic 39 a zena mu ima tacno 50, pa jbg pored 50 miliona evra ti izaberes matorku pored toliko manekenki po svetu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA