≫ 

Sportski spektakl od subote na Areni: Emisijom "Kao nekada" sport će ponovo spajati ljude

TV Arena sport u subotu 12. septembra počinje sa emitovanjem, do sada, konceptualno nikada viđene emisije na ovim prostorima

  • 2
Arena Sport FOTO: PrintScreen/Arena Sport

Emisija "Kao nekada” inspirisana je kultnom radijskom emisijom “Vreme sporta i razonode” i zamišljena je kao televizijski magazin u kojem gledaoci u svakom trenutku mogu svedočiti najuzbudljivijim događajima na sportskim terenima širom regiona i sveta u dosad neviđenom multiprenosu.

Ekipa sastavljena od vrhunskih profesionalaca svake subote i nedelje doneće pred gledaoce spektakl kakav do danas nije viđen ni na svetskim sportskim kanalima, i postaviti nove standarde za

ljubitelje sporta. Kroz sve ovo gledaoce će voditi dobro poznata zaštitna lica Arena sporta, Miloš Milićević i Ivan Radulović, koji će svojim stručnim komentarima i analizama sa nezaobilaznim atraktivnim gostima gledaocima uvek donositi informaciju više i pružiti im nezaboravnu zabavu.

Multiprenosi, odnosno praćenje velikog broja susreta dodatno će povećati atraktivnost sporta, doprineti većoj dinamici, neizvesnosti. Gledaoce emisije „Kao nekada“ očekuju pored direktnih prenosa i specijalne nagrade, uživo uključenja i zanimljiva kviz takmičenja.

Više od osam sati uživo programa svake subote i nedelje predstavlja potpuno novu eru sportskih prenosa i to samo na programu Arene sport.

- Od subote, više ništa neće biti isto, jer sa emitovanjem kreće Kao nekada – poručuju sa Arene sport.

Video: Branković: Imaćemo više od 1.000 predstavnika medija na prvenstvu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    10. septembar 2020 | 21:52

    Jedva cekam, nadam se odlicnim komentarima, snimcima, dogadjajima... samo molicuako moze da se ne zadrzavate previse na nasoj ligi, nije vredna paznje, price o sudijama, Zvezdi, Partizanu, Lalatu, ovom onom...muka mi je od toga, ako pretvorite emisiju u neko Zvezdino glasilo ili cije god - propascete brzo! Samo svetski sport, nasa liga je beton!

  • Centurion

    10. septembar 2020 | 22:14

    To postoji na Sos kanalu vec 15 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA