Bobi Marjanović u novom filmu, Ameri traže i Srbe za uloge: Sprema se košarkaški hit za Netfliks

  • 1
Boban Marjanović i Kijanu Rivs Printskrtin: Youitube/Seph Rodillas

Boban Marjanović se dobro snalazi u glumačkim vodama, pa će se pojaviti u novom filmu produkcije Netfliks.

Košarkaš Dalasa je već imao jednu ulogu u poslednjem filmu serijala "Džon Vik" sa Kijanuom Rivsom, a sada će se udružiti sa Adamom Sendlerom.

- Osećao sam se sjajno što sam radio sa jednim od najboljih glumaca. Veliki je profesionalac, kao što smo i mi košarkaši na treninzima. Sve ovo je bilo novo za mene, gluma, scene tuče... On mi je dao neke važne smernice, uputio me na detalje: kad da pričam sporije jer to je, u principu vrlo važno, pošto gledaoci vole da čuju trenutak kad je počeo razgovor - rekao je svojevremeno o utiscima Bobi, koji je tada tumačio ulogu negativca sa kojim Kijanu ima okršaj u biblioteci.

Za novi film se čak traže i glumci koji tečno govore srpski jezik, a priča se vrti oko Adama Sendlera koji igra skauta Filadelfije. Snimaće se scene koje podrazumevaju njegovu potragu za igračima u Srbiji, ali će se i te scene snimati u Filadelfiji.

Bobi igra glavnog košarkaša, traže se devojka i tinejdžer koji će glumiti suprugu i sina, ali i jedna osoba koja će tumačiti ulogu telohranitelja.

Oglasi za ove uloge se već šire među pripadnicima srpske zajednice u Americi:

Adam Sandler Casting for New Netflix Movie and Looking for Three Fluent Speaking SerbiansACT NOW! Contact casting...Posted by Saint Basil of Ostrog Serbian Orthodox Church on Saturday, 19 September 2020

Video: Braun i Krauder lice u lice: Palo ozbiljno koškanje posred terena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA