S ovom voditeljkom je Ronaldo bio kada je upoznao Georginu, ali ga je odbila iz jednog razloga

Amerikanka je navodno bila u neobaveznoj vezi sa Portugalcem

  • 2
Aly Eckmann Foto: Instagram/Aly Eckmann

Atraktivna američka voditeljka Alison Ali Ekman jedna je od brojnih devojaka s kojima je Kristijano Ronaldo bio u nekoj vrsti veze, tvrdi portugalski novinar Adrijano Silva koji je ovu informaciju otkrio u serijalu "Vivin la vida."

Naime, tema epizode bio je privatni život napadača Juventusa koji je navodno bio u vezi sa Ekmanovom i u trenutku kada je upoznao Georginu Rodrigez.

- Kada je Ronaldo upoznao Georginu, tada se viđao s Alison. Međutim, ona nije shvatala ozbiljno Ronalda i zbog toga nisu uplovili u neku veću i ozbiljnu ljubavnu romansu - tvrdi novinar.

Portugalac je u međuvremenu ušao u ozbiljnu vezu sa Georginom koja mu je u međuvremenu rodila i dete, dok je Portugalac preko surogat majke dobio još troje.

Inače, Georgina je otkrila da je to bila ljubav na prvi pogled.

- Prvi put smo se sreli dok sam ja radila u Gučiju kao asistent prodaje. Nekoliko dana kasnije, sreli smo se i na događaju jednog drugog brenda i tek tada smo mogli da pričamo u opuštenoj atmosferi, van mog poslovnog okruženja. Bila je to ljubav na prvi pogled kod oboje - opisala je Georgina.

Iako još nisu venčani, jedan od najboljih fudbalera svih vremena je priznao da će i to doći.

- Venčaćemo se jednog dana, sigurno. To je san moje majke. Dakle, jednog dana. Zašto da ne. Ona je sjajna, moj prijatelj, pričamo. Otvorio sam svoje srce njoj i ona je otvorila srce za mene - rekao je Ronaldo.

U nastavku pogledajte i galeriju američke voditeljke koja je možda i propustila priliku na bude na Georgininom mestu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA