Tetovirala Mesija iznad međunožja, sad se skinula gola i žestoko udarila po Barsi zbog Argentinca

Bivša Mis bumbum ponovo isprozivala Bertomeua

  • 2
Suzi Kortez Printskrin: Instagram/suzycortezoficial

Atraktivna Suzi Kortez, jedan od najpoznatijih navijačica Barselone, nastavlja svoj lični rat protiv predsednika "katalonskog kluba" Đozepa Bertomenua!

Naime, bivša Mis bumbum konstantno na društvenim mrežama kritikuje Bertomeua zbog celokupne situacije ovog leta sa Lionelom Mesijem, njenim omiljenim igračem kog je svojevremeno i proganjala i bila blokirana na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 𝙎𝙪𝙯𝙮 𝘾𝙤𝙧𝙩𝙚𝙯 (@suzycortezoficial) on

Ovoga puta Suzi je odradila set provokativnih fotografija s akcentom na parolu koju drži u rukama, a na kojoj piše - Bertomeu, odlazi! Čak je najavila i dolazak u Barselonu.

- Nastaviću sa protestima kako bi Bertomenu otišao sa mesta predsednika. Platiće za sve zločine koje je učinio nad Mesijem. U oktobru ći biti u Barseloni i održaću nekoliko protesta ispred Nou Kampa - napisala je Suzi.

Inače, ova Brazilka je relativno skoro istetovirala i Mesijev lik iznad međunožja.

- Razlog zašto sam istetovirala Mesija jeste taj što sam tokom gostovanja na TV-u rekla da će on, ukoliko osvoji šestu Zlatnu loptu, dobiti posebnu ''čast'' od mene - rekla je Suzi u januaru ove godine.

U nastavku pogledajte i galeriju atraktivnih fotografija jedne od najpoznatijih navijačica:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA