≫ 

Tajson: Podmitio sam policajca Bentlijem, jer mi je žena našla kondome u džepu i napravila haos

Tajson se prisetio jednog događaja iz 1988. godine

  • 4
Mike Tyson Majk Tajson Robin Givens Foto: MARIA BASTONE / AFP / Profimedia

Legendarni američki bokser Majk Tajson otkrio je da je svojevremeno podmitio policajca automobilom koji je tada vozio, a sve kako bi se spasio hapšenja i kazne koju je izazvala njegova tadašnja supruga Robin Givens!

Naime, Tajson se u razgovoru za "Complex News" prisetio te davne 1988. godine kada je neočekivano ostao bez svog Bentlija, i to nakon što ga je supruga uhvatila sa kondomima u džepu.

- Iako sam bio šampion, ja sam jedan od momaka kog nije briga i bez problema ću otići da jedem burgere. Otišao sam tamo sa suprugom Robin Givens koja mi je u jednom trenutku našla kondome u džepu. Ali ne one koji su mogli da se kupe u blizini radnje - priznao je Tajson i dodao:

- Istrčala je i odmah otišla u Bentli koji je bio potpuno nov. Onako ljuta, nabila se na automobil ispred nas. Vlasnik kola je izašao, stigla je i policija, počeli su da postavljaju pitanja i mene je hvatala panika.

Tajson je tada imao 21 godinu i u glavi mu je bilo samo to da ne bude uhapšen.

- Otišao sam do policajca i samo sam mu rekao: "Slušajte gospodine, uzmite automobil."  Kada mi je rekao "Nemoj to da mi nudiš", znao sam da ga je jako želeo. Zatim sam dodao: " Ne, ne, vi stavljate svoj život na kocku, uzmite je**ni automobil." Robin i ja smo uzeli taksi i nedugo zatim smo odleteli u Njujork.

Video: Tajson počeo da propagira mir

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA