≫ 

Igrao za Fjorentinu i Parmu, pa završio u Seriji C: Veza s Klunijevom bivšom mi je uništila karijeru

Tih sedam meseci sa Elizabetom Kanalis skupo su ga koštali

  • 1
Režinaldo Režinaldo u dresu Sijene Foto: Guliver/Giuseppe Bellini/Getty Images

Brazilski napadač Režinaldo (37) dao je nedavno jedan intervju za italijanske medije u kom je optužio tamošnju glumicu Elizabetu Kanalis za sunovrat karijere.

Osim što je glumica, ova atraktivna italijanka je i top model koja je dve godine bila u vezi sa Džordžom Klunijem, a prethodno i sedam meseci sa brazilskim fudbalerom.

- Upoznali smo se na rođendanu mog tadašnjeg saigrača Bernarda Koradija. Ona je znala ko sam ja, kao što sam i ja znao ko je ona. Jednostavno, te noći je "kvrcnulo" među nama - rekao je Režinaldo.

Iskusni napadač je tokom karijere igrao za Udineze, Fjorentinu, Sijenu i Parmu, a sada je drugi špic Katanije koja igra Seriju C. Poslednjih godina uglavnom je nastupao za niželigaše, a za to kriv baš Elizabetu.

- Ona je bila ta koja me je ostavila. Zbog medijskog hajpa svi su me znali kao njenog dečka. Ali to mi je oduzelo nešto u fudbalu. Mnogi sportski direktori su me gledali kao igrača koji više voli žene nego teren. Ukratko, ta ljubavna priča mi je zaustavila karijeru.

Kanalisova je svojevremeno bila i u vezi s aKristijanom Vijerijem, a od 2014. je u braku, živi u Los Anđelesu i ima dete.

kana

Video: Devojka golmana Zvezde snimila vreli ples u karantinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤧

    15. oktobar 2020 | 13:03

    Do juče vozio Yugo kupio Ferari i slupao se i sad mu kriv Ferari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA