≫ 

Top 11 seksi žena večitih rivala: Sneža Borjan na golu, Kaći Grujić traka, meleskinja adut Partizana

Sastavili smo startnu postavu od kombinovanog tima crveno i crno-belih lepših polovina

  • 43
Bakljada Crvena zvezda Partizan  -  žene fudbalera: Tamara Smiljanić, Magdalena Onjia, Katarina Grujić, Snežana Borjan Foto: Marko Jovanović, Instagram.com/smiljanic_tamara, Instagram/onjiamagdalena, Instagram/snezanafi, Promo

Večiti derbi je uvek više od igre, a fudbaleri Partizana i Zvezde tog dana su među najvažnijim ljudima u zemlji, jer čitava Srbija će biti uz TV i gledati 163. duel beogradskih rivala.

U zavisnosti od ishoda meča, fudbaleri će posle meča otići svojim porodicma i lepšim polovinama, neki će slaviti s njima, a neke će upravo one da teše.

Fudbaleri Zvezde i Partizana po pravilu uvek privlače i zgodne žene, tako je bilo u prošlosti, a tako je i sada. Kada pogledamo ko su trenutno žene i devojke fudbalera Zvezde i Partizana, jasno je da se pevačice, manekenke i druge lepe devojke "lepe" za fudbalere dva najpopularnija fudbalska kluba. Mnoge od njih su i ljubavi iz detinjstva ili iz perioda dok još nisu bili članovi Zvezde ili Partizana, ali su mnogi uplovili u romansu sa njima i čim su obukli dres crveno ili crno-belih.

Napravili smo i kombinovani tim od 11 najseksi žena večitih rivala.

Golman: Snežana Borjan

Pošto je njen suprug trenutno bez konkurencije najbolji golman u Srbiji, red je da i ona zauzme tu poziciju. Snežana je u prošlosti bila direktorka marketinga Partizana, s Borjanom je u vezi još iz perioda dok je igrao za Ludogorec, a sada važi za jednu od najseksi žena fudbalera u Srbiji.

Često je na društvenim medijima napadaju, vređaju je i navijači na utakmicama, a čak je bila i na meti nekih čelnika Partizana, ali se od svega toga brani s uspehom, pa bi bila idealna za poziciju čuvara mreže ovog tima.

Desni bek: Danica Gajić

Njen suprug Milan Gajić počinje da se nameće kao prvi izbor na mestu desnog beka, pa je i ona dobila prednost na ovoj poziciji.

Desni štoper: Aleksandra Degenek

Jedna od najmlađih u ekipi, može se smatrati i da ima epitet "bonus" igrača. Nedavno su ona i Degenek uplovili u bračne vode, nakon nekoliko meseci zabavljanja.

Levi štoper - Magdalena Onjija

Novajlija u Partizanu, povratnik Svetozar Marković, koji je stigao iz Olimpijakosa u smiraj prelaznog roka, koji će značiti Aleksandru Stanojeviću kao "bonus" igrač, dovodi još jedan "bonus" u ovaj tim - svoju devojku Magdalenu Onjiju. Devojka koja ima i egzotično poreklo, iz Nigerije.

Ova meleskinja, koja je popularna influenserka na Instagramu, definitivno je jedan od glavnih aduta Partizana u ovom timu.

Levi bek - Iva Nikolić

Leva strana odbrambene linije ovog tima rezervisana je za lepše polovine igrača Partizana. Njen izabranik Slobodan Urošević takođe pokriva tu poziciju. Pošto je u dobrim odnosima sa Snežanom Borjan, ta pozicija joj odgovara zbog dobre komunikacije koja je neophodna sa golmanom i odbrambenim igračima.

Zadnji vezni - Tamara Smiljanić

Iako njen suprug u poslednje vreme retko dobija priliku u startnih 11, za nju bi bez dileme bilo sigurno mesto u prvoj postavi.

Zadnji vezni - Snežana Vitas

Ovaj tim je spoj mladosti i iskustva, a iskustvo bi trebalo da donese Snežana Vitas, supruga štopera crno-belih, Uroša Vitasa, kojoj bi bila poverena uloga u veznom redu na jednoj od najosetljivijih pozicija za čitav tim, gde je potrebno iskustvo i smirenost.

Desno krilo - Sara Madi

Slično kao i u slučaju Smiljanića. Stefan Hajdin često nije ni na klupi za rezerve, ali njegova izabranica bi bez dileme bila jedan od lidera ovog tima. I ona unosi egzotiku u ovaj tim, pošto poput izabranice Svetozara Markovića, ima korene iz Afrike, ali ona nešto severnije, iz Alžira.

U treningu je, često na svom Instagramu objavljuje snimke sa trčanja, tako da bi za nju bila idealna krilna pozicija, gde se zahteva brzina.

Levo krilo - Tea Katai

Napadač - Katarina Grujić

Lepša polovina Marka Gobeljića bez dileme je "najzvučnije ime" u timu i kao takva dobila bi kapitensku traku.

Pošto njen dečko može da igra na više pozicija u timu, faktički samo još nije bio na golu na Marakani, pa tako i njoj više priliči pozicija napadača, nego u odbrani.

Napadač - Anđela Aćarino

Supruga Dijega Falćinelija je italijanska misica, kojoj adekvatno odgovara pozicija u napadu, kao i njenom dragom.

Video: Kada se seksi žene fudbalera skinu u bikini svi uzdišu za njima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    17. oktobar 2020 | 09:56

    Cime se vi bavite ljudi moji 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

  • Jasmina

    17. oktobar 2020 | 10:45

    Lepe jesu,a sad da li su prave zene i majke....!?

  • As

    17. oktobar 2020 | 10:12

    Sneza je riba samo slepom coveku,podgrejan Les bolje izgleda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA