≫ 

Bivši as Junajteda i Juventusa godinama vara ženu: Napravo decu ljubavnici, sada živi sa manekenkom

Evra se razvodi nakon 25 godina braka

  • 0
Patris Evra Evra sa dugogodišnjom suprugom Sandrom Foto: Guliver/Nathan Cox/Getty Images

Patris Evra, nekadašnji fudbaler Mančester junajteda i Juventusa, nalazi se ovih dana u žiži britanske javnosti zbog razvoda sa suprugom Sandrom posle 25 godina braka!

Upravo je Sandra dala intervju za "San" u kom je otkrila da je Evra otišao od kuće još u januaru, ali i da je godinama vodio dvostruku život.

Kada kažemo dvostruki, tu ne mislimo na afere koje je francuski fudbaler svojevremeno imao, već na tajnu vezu sa doktorkom Gabrijelom Birni iz Las Vegasa s kojom ima dvoje dece.

Njih dvoje su, navodno, uspeli toliko godina da kriju svoju zabranjenu vezu, uprkos tome što imaju dvoje dece koliko Evra ima i sa Sandrom.

"San" prenosi da je Gabrijela čak bila i na SP 2014. godine kako bi sa tribina bodrila Evru, a tamo je povela i majku i sestru. Naravno, na stadionu je bila i Sandra koja nije imala pojma da je i "druga žena" njegovog muža tu.

- Patris je jedini čovek koga sam volela, a bio je tako okrutan prema meni - rekla je Sandra koja je Evru upoznala sa 14 godina.

Inače, Evra trenutno živi sa manekenkom Margo Aleksandrom, a zanimljivo je to da je Sandra sasvim slučajno saznala za tu vezu kada je 25-godišnja manekenka objavila fotografije iz Patrisovog stana u Londonu gde ovaj radi kao stručni konsultant.

To je i bio okidač za Sandru da podnese zahtev za razvod, a vi u nastavku pogledajte fotografije manekenke s kojom Evra trenutno živi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA