Najpoznatija navijačica Barselone prodaje voljene dresove kako bi pomogla u borbi sa koronom

Dirljiv potez bivše Plejboj zečice

  • 0
Suzi Kortez Printskrin: Instagram/suzycortezoficial

Atraktivna brazilska starleta Suzi Kortez, jedna od najpoznatijih navijačica Barselone, odlučila je da proda voljene dresove kako bi pomogla u borbi sa koronom!

Suzi je svojevremeno bila mis bumbum i od tog trenutka krenuo je njen vrtoglavi uspeh, praćen provokativnim objavama vezane za Barsu i Lionela Mesija.

Štaviše, ona je toliko opsednuta Mesijem da je Argentinac morao da je blokira na društvenim mrežama. Međutim, ona i dalje nije skidala njegove dresove koji će sada biti "humanitarno oružje."

- Započinjem aukciju dresova Barselone kako bih prikupila novac za kupovinu alkoholnog gela i maski za stanovništvo koje nije u situaciji da to kupi. U apotekama su precenjene, a na Internetu je veoma skupo. Pobedićemo u ovoj igri protiv korone - napisala je Suzi.

Kortezova je, inače, nedavno uradila po predsedniku Barselone Đozepu Bertomeuu zbog lošeg odnosa prema njenom miljeniku Mesiju, kog je čak istetovirala na međunožju.

U nastavku pogledajte i galeriju najatraktivnijih fotografija poznate navijačice Barselone:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA