≫ 

Nišlije dobro zalile pobedu nad Partizanom: Gavrić dominirao u slavlju posle lekcije crno-belima

Nisu se štedeli na terenu, pa su timski i proslavili

  • 11

Fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su Partizan sa 1:0 u 12. kolu Superlige, što su proslavili na zajedničkoj večeri.

Milan Đuričić Đumi nije imao milosti prema Partizanu, u kom je bio desna ruka Sava Miloševića. Iako se dosta toga promenilo dolaskom Aleksandra Stanojevića, znao je iskusni trener kako da postavi igru i na kraju dođe do tri boda.

Zato je na kraju i nagradio igrače, koji su veliki trijumf proslavili na zajedničkoj večeri.

Posebno je prednjačio u slavlju Nenad Gavrić, momak koji je do sada već nekoliko puta igrao sjajno protiv Partizana i umeo je crno-belima da pomrsi račune u Superligi.

Sada je pobeda bila zlata vredna Nišlijama, koje su vezale četiri meča bez pobede u Superligi.

Trijumf na značaju dobija jer je Partizan imao priliku da smanji razliku u odnosu na Crvenu zvezdu, koja je prethodno remizirala protiv Javora.

Video: Đuričić: Kad god igram, idem na pobedu jer je to sportski i ljudski

Posle pobede nad Realom usred Madrida, Šahtjoru je značajno poraslo samopouzdanje, pa ima velike ambicije i večeras (18.55) protiv Intera. Kvota na keca je čak 4,30, dok je na dvojku 1,85, a na iks 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šahtjor - Inter.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    27. oktobar 2020 | 11:14

    Па топло им, па се расхладили мало, уз пићенце...како је гробарима, они стално у дебелом минусу, њима треба утопљавање, смрзавају се годинама...

  • Bugarin

    27. oktobar 2020 | 10:59

    Svi vi igrate za Zvezdu. Kada igrate protiv Zvezde bežite od lopte. Kada igrate protiv Partizana igrate totalni bunker da ste imali još 11est igrača branili bi ste sa njima još. Da ste nadigrali Partizan da vam ljudi čestitaju a ovako slavite vaš bunker. SRAMOTA.

  • Dusan

    27. oktobar 2020 | 13:02

    Slave nislije pobedu nad Partizanom kao i Zvezda sa vatrometom kad su izvukli nereseno. Partizan je najveci klub na ovim prostorima, dzabe vam udba, sudba, Krcun, portali, zna se ko je tata. PARTIZAN!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA