≫ 

Agasijev šurak, brat Štefi Graf, divlja po Las Vegasu: Preti smrću, eksperimentiše sa vatrom u bašti

Mihael Graf (49) ne može da se obuzda

  • 1
andre agasi Foto: youtube/Wide World of Sports

Legendarna nemačka teniserka Štefi Graf, nekada svetski broj jedan, živi povučenim i mirnim životom u Las Vegasu sa svojim suprugom Andreom Agasijem, međutim sporadično joj idilu narušava njen brat Mihael - jer ima neobične ispade.

Mihael se poslednjih meseci našao u žiži medija zbog problematičnog ponašanja, čak i pretnji smrću, pa je Štefi, i to sudski, preuzela brig o njemu. I dosad je imala sudski papir kao odgovorna za ponašanje svog brata, te mu je dodelila privremeni nadzor, a od januara naredne godine ovaj će dobiti stalno starateljstvo, pišu strani mediji.

Neprijatna situacija po porodicu eskalirala je 23. avgusta sa hapšenjem Mihaela u Las Vegasu zbog pretnji smrću prijatelju i razbijanjem prozora na automobilu čekićem.

Nedugo potom, Graf je i supruzi pomenutog prijatelja pretio smrću, tada je već policija morala da upotrebljava gumene metke i omamljivače ne bi li obuzdala Mihaela.

Ni sam sa sobom nije mogao da se primiri, pa je tako zaradio blaže opekotine po licu eksperimentišući sa vatrom i hemikalijama u dvorištu svoje kuće u kojoj živi sa majkom.

Bila je to kap koja je prelila čašu, porodica je taj njegov novi ispad videla kao krajnji znak da se nešto mora preduzeti, pa je ovaj dobio nadzor, međutim uložio je žabu na odluku suda.

Štefi Graf praktično od završetka svoje velike karijere živi u SAD, sa Agasijem ima dvoje dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    29. oktobar 2020 | 15:00

    Oko Štedi Graf dosta luđaka, tako su uboli nožem Moniku Seleš i uništili joj karijeru...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA