Legendu NBA lige supruga varala sa igračem Klivlenda, pa sve javno priznala

Verovatno su se i zbog toga razveliu međuvremenu

  • 0
Michael Jordan, Majkl Džordan, Scottie Pippen, Skoti Pipen Majkl Džordan i Skoti Pipen Foto: Tanjug/AP

Legendarni NBA košarkaš Skoti Pipen, inače član one slavne generacije Čikago Bulsa koju je predvodio Majkl Džordan, zvanično se 2018. godine razveo od supruge Larise za koju se šuškalo da ga je prevarila sa reperom Fjučerom.

Ti navodi nikada nisu bili ni potvrđeni ni odbačeni, ali je Larisam nedavno javnopriznala da je varala Pipena dok su bili u braku - i to sa sadašnjim igračem Klivlenda Tristanom Tompsonom.

U međuvremenu, Tomspon je završio u zagrljaju Kloi Kardašijan.

- Viđala sam se sa Tristanom pre Kloi. Pre nego su Kloi ili bilo ko od njih znali za njega. Dolazio je u Los Anđeles, dovela sam ga na zabavu kod Kim Kardašijan i upoznala ga sa njima. Deset dana kasnije počeo je da izlazi sa Kloi. To je u redu, nije me briga. Ja sam osoba koja ne juri za onim što nije za mene - priznala je Larisa.

Ona je svokjevremeno bila najbolja drugarica sa Kim Kardašijan, ali je otkrila da se vuše ne druže jer je starleti ispran mozak od strane repera Kanje Vesta.

Inače, Larisa je sa Pipenom bila u braku 21 godinu i imaju četvoro dece, a vi u nastavku možete pogledati zašto je javnost u SAD naziva "ekstremni MILF."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA