≫ 

Ludilo u Rusiji zbog snimka Dzjube: Piloti na radaru iscrtali "penis" u znak podrške fudbaleru

Artjom Dzjuba, ruski fudbaler i kapiten Zenita iz Sankt Peterburga kažnjen je zbog snimka na kom se videlo kako masturbira

  • 0
Rusija Srbija, UEFA Nations League Foto: Tanjug/AP

Nije se video Dzjubin polni organ na snimku, ali jeste bilo jasno da se samozadovoljava.

Dok su se navijači Spartaka i ostali rivali Zenita utrkivali ko će više da se šali na račun Dzjube, ima i onih koji su ga podržali.

Neki su to učinili na veoma zanimljiv i neočekivan način, nakon što mu je selektor Rusije Stanislav Čerčesov oduzeo kapitensku traku i izbacio ga iz sastava za mečeve sa Moldavijom, Turske i Rusije.

Piloti jedne lou kost kompanije "Pobeda Erlajns" koja je u vlasništvu "Aeroflota" pod istragom su jer su izvodili manevre kako bi na radaru nacrtali penis.

To su u znak protesta protiv kazne za Dzjubu kako bi mu dali podršku iznad grada Neftekamska tokom leta između Moskve i Jekaterinburga, 11. novembra. Ovim manevrima su izazvali kašnjenje leta od 20 minuta, a isprva nisu imenovani ljudi koji su izveli ovaj manevar, ali je poznato da su pod istragom.

Video: Tumbaković: Ni snage ni sreće, nismo ličili na sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA